ΕΡΤ1: Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου & Παναγιώτης Γκιώνης στον ΔΡΟΜΟ...

ΕΡΤ1: Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου & Παναγιώτης Γκιώνης στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas | 26 & 27.06.2021

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου & Παναγιώτης Γκιώνης
στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas
 Με τον Γιώργο Καπουτζίδη 

Το δίδυμο της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, και τον καλύτερο πρεσβευτή της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Παναγιώτη Γκιώνη, συναντά ο Γιώργος Καπουτζίδης, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, στις 18:15, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, με επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021. 

Από την Τρίτη 29 Ιουνίου, η εκπομπή γίνεται καθημερινή και θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:40, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15.

Η εκπομπή παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα. Με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Καπουτζίδη και μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, η εκπομπή, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:15, μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια προσπάθεια, από την οποία όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε λίγα λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Μετά την τηλεοπτική μετάδοσή της, η εκπομπή είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

Ποια είναι η Team Hellas

Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, ώρα 18:15
Εκπομπή 26η: Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου –
Καλλιτεχνική κολύμβηση

Για έκτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με ντουέτο στην πρώην συγχρονισμένη -νυν καλλιτεχνική κολύμβηση. Το δίδυμο Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου θα είναι για δεύτερη φορά μαζί σε Ολυμπιακούς, ύστερα από αυτούς του 2016 στο Ρίο, και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Στον Δρόμο για το Τόκιο ο Γιώργος Καπουτζίδης παίρνει μια γεύση από το κινηματογραφικό άθλημα του υγρού στίβου και δοκιμάζει και ο ίδιος τις… χορευτικές του ικανότητες στο νερό. 

Δείτε το trailer.

 

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, ώρα 18:15
Εκπομπή 27η: Παναγιώτης Γκιώνης – Επιτραπέζια αντισφαίριση

Παρών σε Ολυμπιακούς Αγώνες για πέμπτη συνεχή φορά, ο Παναγιώτης Γκιώνης είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Σε ηλικία 41 ετών, θα είναι από τους μεγαλύτερους της ελληνικής αποστολής, όμως αυτό δεν τον πτοεί και ο στόχος του είναι να κάνει την υπέρβαση. Στον Δρόμο για το Τόκιο προσπαθεί να μάθει τα μυστικά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος αποδεικνύεται εξαιρετικός μαθητής.

Δείτε το trailer.

 

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης

Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου

Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη

Παραγωγή: AN Sports and Media