ΕΡΤNEWS: «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη – Καλεσμένη η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας...

ΕΡΤNEWS: «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη – Καλεσμένη η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη | Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, στις 23:00

ΕΡΤNEWS
«ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη
Καλεσμένη η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, στις 23:00

Καλεσμένη της Βάλιας Πετούρη στο «Επτά», το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, στις 23:00, στο ΕΡΤNEWS, είναι η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Βασικό θέμα στη συζήτηση, θα είναι η υγειονομική κατάσταση στην περιοχή έπειτα από τις σαρωτικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής καλεσμένοι είναι οι εκλογικοί αναλυτές Ανδρέας Δρυμιώτης και Παναγιώτης Κουστένης και, σε μια συζήτηση λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και λίγες ώρες πριν από την ανάδειξη αρχηγού.

Το «Επτά» είναι μια διαδραστική εκπομπή που επικεντρώνεται στην πολιτική ανασκόπηση της εβδομάδας  με οπτικοποιημένα video.

Ο διάλογος για το πρώτο θέμα της επικαιρότητας συντονίζεται από τον δημοσιογράφο του ενημερωτικού site της ΕΡΤ Βαγγέλη Λιακόγκονα. Δύο ημέρες πριν από το εβδομαδιαίο ραντεβού γίνεται η ανακοίνωση του καλεσμένου στο ertnews.gr και στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εκπομπής, ενώ ο διάλογος συνεχίζεται κατά τη διάρκειά της.

Σκοπός της εκπομπής, είναι, όχι μόνον η διαρκής ανανέωση, αλλά και η πολυφωνία, καθώς και ο εμπλουτισμός της συνέντευξης με τη συμμετοχή των τηλεθεατών.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Βαγγέλης Λιακόγκονας
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μητρόπουλος
Δημοσιογραφική παραγωγή: Μιχάλης Αρβανίτης, Γιώργος Γιαννιδάκης, Θωμάς Γράψας, Γιώργος Πανάγος

Δείτε το trailer της εκπομπής