ΕΡΤNEWS: Ο Άγγελος Συρίγος και ο Χρήστος Σπίρτζης στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με...

ΕΡΤNEWS: Ο Άγγελος Συρίγος και ο Χρήστος Σπίρτζης στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη | Σάββατο 10.02.2024

ΕΡΤNEWS

Ο Άγγελος Συρίγος και ο Χρήστος Σπίρτζης
στην εκπομπή «ΕΠΤΑ»
με τη Βάλια Πετούρη
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, στις 23:00

Ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, βουλευτής Ν.Δ. Άγγελος Συρίγος και ο  πρώην υπουργός Υποδομών, στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «Επτά» που επιμελείται και παρουσιάζει η Βάλια Πετούρη, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, στις 23:00, στο ΕΡΤNEWS.

Στην ατζέντα της συζήτησης το νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, αλλά και όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Το «Επτά» είναι μια διαδραστική εκπομπή που επικεντρώνεται στην πολιτική ανασκόπηση της εβδομάδας με video εμπλουτισμένα με περιεχόμενο και από τα social media.

Ο διάλογος για το πρώτο θέμα της επικαιρότητας συντονίζεται από τον δημοσιογράφο του ενημερωτικού site της ΕΡΤ, Βαγγέλη Λιακόγκονα. Δύο ημέρες πριν από το εβδομαδιαίο ραντεβού γίνεται η ανακοίνωση του καλεσμένου στο ertnews.gr και στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εκπομπής, ενώ ο διάλογος συνεχίζεται κατά τη διάρκειά της.

Σκοπός της εκπομπής είναι, όχι μόνο η διαρκής ανανέωση, αλλά και η πολυφωνία, καθώς και ο εμπλουτισμός της συνέντευξης με τη συμμετοχή των τηλεθεατών.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη
Δημοσιογραφική επιμέλεια – αρχισυνταξία κοντρόλ: Βαγγέλης Λιακόγκονας
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μητρόπουλος
Δημοσιογραφική παραγωγή: Μιχάλης Αρβανίτης, Γιώργος Γιαννιδάκης, Γιώργος Πανάγος