ΕΡΤNEWS: Ο Κώστας Καραγκούνης και ο Δημήτρης Ρέππας στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με...

ΕΡΤNEWS: Ο Κώστας Καραγκούνης και ο Δημήτρης Ρέππας στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη | Σάββατο 22.06.2024

ΕΡΤNEWS

Ο Κώστας Καραγκούνης και ο Δημήτρης Ρέππας
στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 22 Ιουνίου 2024, στις 23:00

Ο νέος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης και το ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Δημήτρης Ρέππας είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «Επτά» που επιμελείται και παρουσιάζει η Βάλια Πετούρη, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024, στις 23:00, στο ΕΡΤNEWS.

Στην ατζέντα της συζήτησης η πολιτική επικαιρότητα μετά και τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Ο Δημήτρης Ρέππας, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μιλάει για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ενόψει και των κρίσιμων αποφάσεων για το κόμμα.

Το «Επτά» είναι μια διαδραστική εκπομπή που επικεντρώνεται στην πολιτική ανασκόπηση της εβδομάδας με video εμπλουτισμένα με περιεχόμενο και από τα social media.

Ο διάλογος για το πρώτο θέμα της επικαιρότητας συντονίζεται από τον δημοσιογράφο του ενημερωτικού site της ΕΡΤ, Βαγγέλη Λιακόγκονα. Δύο ημέρες πριν από το εβδομαδιαίο ραντεβού γίνεται η ανακοίνωση του καλεσμένου στο ertnews.gr και στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εκπομπής, ενώ ο διάλογος συνεχίζεται κατά τη διάρκειά της.

Σκοπός της εκπομπής είναι, όχι μόνο η διαρκής ανανέωση, αλλά και η πολυφωνία, καθώς και ο εμπλουτισμός της συνέντευξης με τη συμμετοχή των τηλεθεατών.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη
Δημοσιογραφική επιμέλεια – Social Media – Αρχισυνταξία κοντρόλ: Βαγγέλης Λιακόγκονας
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος, Σπύρος Δαγκλής
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μητρόπουλος
Δημοσιογραφική παραγωγή: Μιχάλης Αρβανίτης, Γιώργος Γιαννιδάκης, Γιώργος Πανάγος, Ευρυδίκη Γούση