ΕΡΤNEWS: Ο Ναπολέων Μαραβέγιας και ο Δημήτρης Σταθακόπουλος στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με...

ΕΡΤNEWS: Ο Ναπολέων Μαραβέγιας και ο Δημήτρης Σταθακόπουλος στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη | Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

ΕΡΤNEWS

Ο Ναπολέων Μαραβέγιας και ο Δημήτρης Σταθακόπουλος
στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, στις 23:00

Ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Εθνικό και Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ναπολέων Μαραβέγιας και ο διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου, Οθωμανολόγος Δημήτρης Σταθακόπουλος είναι οι καλεσμένοι της Βάλιας Πετούρη στην εκπομπή «Επτά», που μεταδίδεται το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023,  στις 23:00, από το ΕΡΤNEWS.

Στην ατζέντα της συζήτησης ο πόλεμος στο Ισραήλ και η πολιτική επικαιρότητα ενόψει και του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας -Τουρκίας.

Το «Επτά» είναι μια διαδραστική εκπομπή που επικεντρώνεται στην πολιτική ανασκόπηση της εβδομάδας με video εμπλουτισμένα με περιεχόμενο και από τα social media.

Ο διάλογος για το πρώτο θέμα της επικαιρότητας συντονίζεται από τον δημοσιογράφο του ενημερωτικού site της ΕΡΤ, Βαγγέλη Λιακόγκονα. Δύο ημέρες πριν από το εβδομαδιαίο ραντεβού γίνεται η ανακοίνωση του καλεσμένου στο ertnews.gr και στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εκπομπής, ενώ ο διάλογος συνεχίζεται κατά τη διάρκειά της.

Σκοπός της εκπομπής είναι, όχι μόνο η διαρκής ανανέωση, αλλά και η πολυφωνία, καθώς και ο εμπλουτισμός της συνέντευξης με τη συμμετοχή των τηλεθεατών.

Παρουσίαση – αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη
Δημοσιογραφική επιμέλεια – αρχισυνταξία κοντρόλ: Βαγγέλης Λιακόγκονας
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μητρόπουλος
Δημοσιογραφική παραγωγή: Μιχάλης Αρβανίτης, Γιώργος Γιαννιδάκης, Θωμάς Γράψας, Γιώργος Πανάγος