ΕΡΤNEWS: Ο Θάνος Βερέμης, ο Γιώργος Πρεβελάκης και ο Σταύρος Λυγερός στην εκπομπή...

ΕΡΤNEWS: Ο Θάνος Βερέμης, ο Γιώργος Πρεβελάκης και ο Σταύρος Λυγερός στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη | Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

ΕΡΤNEWS

Ο Θάνος Βερέμης, ο Γιώργος Πρεβελάκης και ο Σταύρος Λυγερός στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη
Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, στις 23:00

Ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ Θάνος Βερέμης, ο ομότιμος καθηγητής Γεωπολιτικής του πανεπιστημίου Σορβόννης Γιώργος Πρεβελάκης και ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός, είναι οι καλεσμένοι της Βάλιας Πετούρη στην εκπομπή «Επτά», που μεταδίδεται το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023,  στις 23:00, στο ΕΡΤNEWS.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί το Μεσανατολικό ζήτημα.

Το «Επτά» είναι μια διαδραστική εκπομπή που επικεντρώνεται στην πολιτική ανασκόπηση της εβδομάδας με video εμπλουτισμένα με περιεχόμενο και από τα social media.

Ο διάλογος για το πρώτο θέμα της επικαιρότητας συντονίζεται από τον δημοσιογράφο του ενημερωτικού site της ΕΡΤ Βαγγέλη Λιακόγκονα. Δύο ημέρες πριν από το εβδομαδιαίο ραντεβού γίνεται η ανακοίνωση του καλεσμένου στο ertnews.gr και στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εκπομπής, ενώ ο διάλογος συνεχίζεται κατά τη διάρκειά της.

Στόχος της εκπομπής είναι, όχι μόνον η διαρκής ανανέωση, αλλά και η πολυφωνία, καθώς και ο εμπλουτισμός της συνέντευξης με τη συμμετοχή των τηλεθεατών.

Παρουσίαση – αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη
Δημοσιογραφική επιμέλεια – Αρχισυνταξία κοντρόλ: Βαγγέλης Λιακόγκονας
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μητρόπουλος
Δημοσιογραφική παραγωγή: Μιχάλης Αρβανιτης, Γιώργος Γιαννιδάκης, Θωμάς Γράψας, Γιώργος Πανάγος