Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η τραγουδίστρια με τη μαγευτική φωνή, στην εκπομπή της...

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η τραγουδίστρια με τη μαγευτική φωνή, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» | Τρίτη 01.02.2022

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η τραγουδίστρια με τη μαγευτική φωνή,
στην εκπομπή  «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 1η Φεβρουαρίου 2022, στις 00:15 

Την έχουν χαρακτηρίσει ως τη σημαντικότερη ερμηνεύτρια της γενιάς της. Τι λέει, όμως, γι’ αυτό η ίδια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη; Η τραγουδίστρια με τη μαγευτική φωνή, η οποία έχει ερμηνεύσει τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών, έρχεται στην παρέα του «Αυτός και ο Άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σε μια βαθιά αποκαλυπτική συνέντευξη, εξομολογείται πώς είναι να μεγαλώνεις στα θεατρικά καμαρίνια, πώς κατάφερε να τιθασεύσει τον θυμό που ένιωθε στη δύσκολη εφηβεία της, και μιλάει για το body shaming που δέχτηκε στο σχολείο.

Μιλάει για τους καλλιτέχνες που γνώρισε ως παιδί, την ιδιαίτερη σχέση της με τον Σάκη Μπουλά και τον Κώστα Τουρνά και εξομολογείται πώς είναι να της γράφει τραγούδια ο Σταμάτης Κραουνάκης, με τον οποίο συναντιέται στην τελευταία της δισκογραφική δουλειά.

Αποτιμά την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο «The Voice», αποκαλύπτει ποιοι άνθρωποι ακούν πρώτοι τα νέα της τραγούδια μετά την ίδια και μιλάει για τους διάσημους γονείς της και για το πώς αντιδρά ο Γιάννης Ζουγανέλης, όταν τον αποκαλούν «πατέρα της Ελεωνόρας».

Τέλος, αποκαλύπτει τι τραγουδάει και τι χορεύει με τον σύζυγό της στο σπίτι, ποια είναι τα πράγματα που απολαμβάνουν να κάνουν μαζί, πόσο την ενοχλεί να τη ρωτούν πότε θα κάνει παιδί, αλλά και το δικό της μυστικό για το… κατσικάκι στον φούρνο.

  Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης-Τάκης Γιαννούτσος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Έρρικα Ρούσσου, Μπέττυ Τσιακμάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Βοηθός διεύθυνσης παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή