Η Έλλη Τρίγγου σε μια εξομολογητική συζήτηση στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός...

Η Έλλη Τρίγγου σε μια εξομολογητική συζήτηση στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» | Τρίτη 14.06.2022

  Η Έλλη Τρίγγου σε μια εξομολογητική συζήτηση
στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» 
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, στις 00:15

Όταν ήταν μικρή ονειρευόταν να γίνει γοργόνα! Ευτυχώς, την κέρδισε η υποκριτική και τα τελευταία χρόνια αναδύθηκε στον αφρό της επικαιρότητας χάρη σε ένα σμήνος από… μέλισσες! Η Έλλη Τρίγγου, η «Ασημίνα» της τηλεοπτικής επιτυχίας «Άγριες μέλισσες», έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 14 Ιουνίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15.

Αποκαλύπτει τι θα της λείψει τώρα που η σειρά που την ανέδειξε φτάνει στο τέλος της, αλλά και τις νέες προκλήσεις που έχει μπροστά της, καθώς αυτό το καλοκαίρι υποδύεται την Αντιγόνη και μάλιστα στην Επίδαυρο.

Θυμάται τα παιδικά της χρόνια, που τα πέρασε μεταξύ Πάτρας και Αθήνας, περιγράφει τον εαυτό της ως παιδί, μιλάει για τις δουλειές που άλλαξε μέχρι να επιλέξει το θέατρο και αποκαλύπτει τι την ώθησε να δώσει εξετάσεις στη Δραματική Σχολή και τι αναζητά μέσα από τη σχέση της με την υποκριτική.

Θυμάται περιστατικά από τα γυρίσματα της πρώτης της δουλειάς, της ταινίας «Suntan», που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, αποκαλύπτει τα όνειρά της, μιλάει για τη ζωή μετά τη σειρά που την καθιέρωσε στο ευρύ κοινό και εξηγεί για ποιο λόγο θα μπορούσε να εγκαταλείψει τα πάντα και να αλλάξει ζωή…

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης-Τάκης Γιαννούτσος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Εύα Σεϊντή
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Οργάνωση παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Νόη Μιχελάκη
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή

Δείτε το trailer της εκπομπής.