Η επετειακή συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο, στο κανάλι της ERTWORLD | 30.09.2023

Η επετειακή συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο
στο κανάλι της ERTWORLD

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 23:00 (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 23:00 (ώρα Ελλάδας), η ERTWORLD μεταδίδει σε μαγνητοσκόπηση τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο, με αφορμή τα 40 χρόνια πορείας του στο τραγούδι.

Η καλλιτεχνική πορεία του κορυφαίου Έλληνα τραγουδοποιού από το 1982 έως και σήμερα, μέσα από επιλεγμένα τραγούδια του, με αφετηρία την εμφάνισή του ως ιδρυτικού μέλους των Φατμέ, το 1982, έως και τη σημερινή του ενεργή παρουσία και προσφορά στη μουσική δημιουργία: 40 συναπτά έτη δημιουργίας και τραγουδοποιίας, σπουδαίες καλλιτεχνικές συνεργασίες και αξιοσημείωτη συμβολή στο πολιτιστικό έργο της χώρας, μέσα από τη δισκογραφία του.

Η συναυλία παρουσίασε «εφ’ όλης της ύλης» επιλεγμένα τραγούδια από τη δισκογραφία του Νίκου Πορτοκάλογλου, με μια σύγχρονη ενορχηστρωτική ματιά.

Μια επετειακή συναυλία-γιορτή στο Ηρώδειο γι’ αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, συνοδοιπόρους και μη, από τους Φατμέ στο «Μουσικό κουτί».

Καλεσμένοι: ΦΑΤΜΕ, Ρένα Μόρφη, Μουσικοί του Κουτιού

Συμμετέχουν: Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρων Τσουράπης, Χορωδία Μουσικού Σχολείου Παλλήνης

Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη για προβολή και στη διεθνή εκδοχή του ERTFLIX.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι τηλεθεατές μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες www.ert.gr/ertworld  και www.ertflix.com.

Nikos Portokaloglou 40 Years – Τhe Whole Story on ERTWORLD
and on ERTFLIX

Saturday, 30 September, 23:00 (Athens Time)

On Saturday, 30 September 2023, at 23:00, ERTWORLD will broadcast the concert of Nikos Portokaloglou, which took place at the Herodes Atticus Odeon, on the occasion of his 40 years of presence and contribution to music creation.

The artistic journey of the renowned Greek singer-songwriter from 1982 to the present day, through selected songs, commencing with his debut as a founding member of Fatme in 1982 and extending to his current active presence and contribution to music creation: 40 consecutive years of creativity and songwriting, significant artistic collaborations, and a noteworthy contribution to the country’s cultural heritage through his discography.

The concert presented a comprehensive selection of songs from Nikos Portokaloglou’s discography, with a contemporary orchestral perspective.

An anniversary concert celebration at the Herodes Atticus Odeon for this magnificent musical journey, featuring distinguished guests, both fellow travelers and new companions, from Fatme to the Music Box!

Guests: FATME, Rena Morfi, Mousikoi tou Koutiou

Featuring: Vicky Karatzoglou, Byron Tsourapis, Pallini Music High School Choir

Concert will be also available on ERTFLIX.

For more information, viewers can visit www.ert.gr/ertworld and www.ertflix.com.