Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην εκπομπή «Η «δική...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην εκπομπή «Η «δική μας πόλη» | Κυριακή 09.10. 2022

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην εκπομπή «Η «δική μας πόλη»

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στις 12:00 

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 (12:00-14:00 το μεσημέρι) η εκπομπή «Η δική μας πόλη» της Φωνής της Ελλάδας κάνει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον στιχουργό Μανώλη Ρασούλη, παρουσιάζοντας σπάνιο αρχειακό υλικό σε πληροφορίες και γεγονότα που καθόρισαν την προσωπική του διαδρομή.

Στην εκπομπή γίνονται αναφορές στα πολλά και ενδιαφέροντα ταξίδια του, στις πόλεις και τις χώρες που έζησε (Αμερική, Ινδία, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Λονδίνο, Παρίσι, Αθήνα, Θεσσαλονίκη), στους αγαπημένους φιλοσόφους του και  σε σημαντικά γεγονότα που ήταν παρών (Μάης του ’68, και άλλα.).

Στο στούντιο η Ναταλία Ρασούλη μιλάει για τους δεσμούς του Μανώλη Ρασούλη, με τη  μουσική, τη στιχουργική, την πολιτική, το ποδόσφαιρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη σχέση του με κορυφαίους δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού.

Στην εκπομπή μιλούν οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Νίκος Ξυδάκης, Πέτρος Βαγιόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος και οι μουσικοί του Παναγιώτης Κουτσούρας και Γιώργος Λίζος.

Ακούγονται ιδιαίτερα τραγούδια από τη δημιουργική πορεία του καλλιτέχνη.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης

Μετάδοση: Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022,  ώρα 12:00-14:00

ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238

-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr

– Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ