Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, εξομολογητική και βαθιά ειλικρινής, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός...

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, εξομολογητική και βαθιά ειλικρινής, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» | Τρίτη 21.06.2022

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, εξομολογητική και βαθιά ειλικρινής,
στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» 
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, στις 00:15

Έχει ταυτιστεί μ’ ένα από τα πιο λαμπρά κεφάλαια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, και πρόσφατα άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 21 Ιουνίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15, για να διαλύσει πολλούς μύθους γύρω από το όνομά της αλλά και να επιβεβαιώσει μια μεγάλη αλήθεια: για τη «Σιδηρά Κυρία» δεν υπάρχει τίποτα που «δεν γίνεται».

Η γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης και αποφασιστικότητας κάνει μια αναδρομή σε όλη τη διαδρομή της από την Κρήτη μέχρι να φτάσει να συμπεριλαμβάνεται στις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη. Μιλάει για τη στιγμή που έκλαψε μπροστά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, παραδέχεται ότι έχει αδικήσει ανθρώπους και αποκαλύπτει τη στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων που θα της μείνει αξέχαστη.

Εξομολογητική και βαθιά ειλικρινής, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αναφέρεται στη γνωριμία της με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, μιλάει για τα παιχνίδια που παίζει σήμερα με τις εγγονές της και αποκαλύπτει ποια φωτογραφία κουβαλάει πάντα μαζί της -μέσα στην περίφημη ατζέντα, που ποτέ δεν αποχωρίζεται.

Ανακαλεί τη δύσκολη περίοδο στον γάμο της, θυμάται την κατάρρευση της υγείας της μετά τους Ολυμπιακούς, όταν από Iron Lady αισθάνθηκε… «απλώς Γιάννα».
Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, σε μια διαφορετική συνέντευξη, που δεν πρέπει να χάσετε!

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης-Τάκης Γιαννούτσος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Εύα Σεϊντή
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Οργάνωση παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Νόη Μιχελάκη
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή
Εκτέλεση παραγωγής: STVPRODUCTION

Δείτε το trailer της εκπομπής.