Η Μπέσυ Μάλφα ξεδιπλώνει γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της στην...

Η Μπέσυ Μάλφα ξεδιπλώνει γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» | Τρίτη 07.12.2021

Η Μπέσυ Μάλφα ξεδιπλώνει γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της
στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος»
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, στις 00:15 

Τα… μεσάνυχτα πηγαίνουν στην Μπέσυ Μάλφα. Η αγαπημένη ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από τον ρόλο της στη σειρά «Μαύρα μεσάνυχτα», είναι καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, στις 00:15, για να ξεδιπλώσει μαζί μας γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Μπέσυ Μάλφα μιλάει για τη διπλή επιστροφή της στο θέατρο και την ανταπόκριση του κοινού μετά τα σχεδόν δύο χρόνια του αποκλεισμού και αποκαλύπτει γιατί απέχει φέτος από την τηλεόραση και τι της αρέσει σε αυτήν.

Ακόμη, εξομολογείται την αγάπη της για τα μιούζικαλ, κάνει αποτίμηση των επαγγελματικών και προσωπικών επιλογών της και αποκαλύπτει αν έχει απωθημένα.

Εξηγεί τι ήταν αυτό που την παρακίνησε να γίνει ηθοποιός αλλά και ποιος κάνει τη διαχείριση των οικονομικών στο… καλλιτεχνικό σπίτι της και αναλύει τη σχέση της με τις δουλειές του σπιτιού.

Επίσης, μιλάει για τον επί σειρά ετών σύζυγό της και άντρα της ζωής της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, και τα τρία παιδιά τους και αποκαλύπτει πώς αισθάνεται για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους.

Δείτε το trailer της εκπομπής.

 

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης-Τάκης Γιαννούτσος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Έρρικα Ρούσσου, Μπέττυ Τσιακμάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Βοηθός διεύθυνσης παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή