Η Πέμη Ζούνη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» |...

Η Πέμη Ζούνη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» | Τρίτη 09.11.2021

Η Πέμη Ζούνη
στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος»
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, στις 00:15 

Μια από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, η Πέμη Ζούνη, έρχεται στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, στις 00:15.

Η γοητευτική ηθοποιός, με τη βελούδινη φωνή, μιλάει για την επιστροφή στο θέατρο μετά τους περιορισμούς που επέβαλε η πανδημία και για την ξεχωριστή σχέση της με το σινεμά και την τηλεόραση. Θυμάται το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στην ΕΡΤ, με την πρωτοποριακή για την εποχή της σειρά «Γιάννης και Μαρία» και εξηγεί γιατί στην τηλεόραση προτιμά να κάνει αραιές εμφανίσεις. Θυμάται ακόμα ρόλους που αγαπήθηκαν και μιλάει με χιούμορ για απρόοπτες στιγμές επί σκηνής, όπως τα δυνατά χαστούκια που έχει δώσει κι έχει λάβει κατά καιρούς για τις ανάγκες ρόλων -ένα εκ των οποίων της ράγισε κάποτε το τύμπανο!

Η Πέμη Ζούνη, σχολιάζει το κίνημα #MeToo και τις διαστάσεις που αυτό πήρε στον χώρο του ελληνικού θεάτρου. Επίσης, μιλάει για τη σχέση της με την κόρη της και την προοπτική να γίνει γιαγιά, για την εμπειρία της και για τις δυσκολίες που συνάντησε στον χώρο της πολιτικής, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια στην επαγγελματική της ζωή και πώς κατάφερε να τα ξεπεράσει…

Δείτε το trailer της εκπομπής

«Αυτός και ο άλλος»

Κάθε Τρίτη, στις 00:15, στην ΕΡΤ1

Το γνωστό ραδιοφωνικό -και πλέον τηλεοπτικό- δίδυμο, Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος, θα μας κρατάει συντροφιά με πολύ κέφι, όρεξη και διάθεση να μοιραστεί απόψεις για όσα μας απασχολούν, να θυμηθεί τα παλιά με αφιερώματα σε όσα αγαπήσαμε, να εξερευνήσει νέες τάσεις και πάσης φύσεως θεωρίες, να συναντήσει ενδιαφέροντες ανθρώπους και να μιλήσει μαζί τους για τηλεόραση ή για πνευματικές αναζητήσεις, για επικαιρότητα ή για μαγειρική, για μουσική ή για σχέσεις, για τέχνη ή για μπάλα, για θέματα, στιγμές, ιστορίες ζωής και καριέρας, που εκείνοι δεν έχουν ξαναπεί.

(Όσο για το ποιος είναι αυτός και ποιος ο άλλος, σίγουρα θα το απαντήσει αυτός. Ή ο άλλος…)

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης-Τάκης Γιαννούτσος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Έρρικα Ρούσσου, Μπέττυ Τσιακμάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Βοηθός διεύθυνσης παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή