«Κάνε ότι κοιμάσαι II» στην ΕΡΤ1: Η εισαγωγή της Λέτας στο νοσοκομείο...

«Κάνε ότι κοιμάσαι II» στην ΕΡΤ1: Η εισαγωγή της Λέτας στο νοσοκομείο ταράζει τις σχέσεις στο Κολλέγιο | 09 & 10.10.2023

ΕΡΤ1

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ

Η εισαγωγή της Λέτας στο νοσοκομείο ταράζει τις σχέσεις στο Κολλέγιο
Ημερομηνίες μετάδοσης: Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023, στις 21:45

Η Λέτα έχει αγχωθεί για το ενδεχόμενο να προκάλεσε η ίδια κακό στον γυμναστή. Η εισαγωγή της στο νοσοκομείο θα ταράξει τις σχέσεις στο Κολλέγιο. Η Δέσποινα θεωρεί ηθικό αυτουργό τον Ίκαρο και του επιτίθεται για τις φήμες που έχει δημιουργήσει εναντίον της οικογένειάς της. Παράλληλα, έπειτα από πίεση της Άννας, ο Πέτρος τερματίζει τη σχέση του με τη Νάσια. Ο Νικόλας δεν μπορεί να καταλάβει τη θλίψη της, αλλά έχει ήδη να αντιμετωπίσει και την ανασφάλεια της Πέρσας, η οποία δείχνει αβέβαιη για το τι θέλει από τη σχέση τους.

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Δείτε το τρέιλερ.
Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21:45

Επεισόδιο 9ο: Ο Σταματάκης φοβάται ότι το περιστατικό του φόνου έχει τρομοκρατήσει την κόρη του. Η Αστυνομία διερευνά τώρα το ενδεχόμενο ο γυμναστής να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, το βράδυ της δεξίωσης, σε συνδυασμό με το αλκοόλ. Ένα βίντεο δείχνει τον υπεύθυνο ασφαλείας να επιστρέφει στον χώρο της δεξίωσης, λίγο πριν ανακαλυφθεί το πτώμα.

Στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο, ένας καβγάς οδηγεί την Έφη να αποκαλύψει στην Αμάντα ότι ο πατέρας της κατέθεσε εναντίον του διευθυντή. Τι έδωσε ο Λάμπης στη Λέτα εκείνο το βράδυ; Γιατί η μαθήτρια έχει αγχωθεί για το ενδεχόμενο να προκάλεσε η ίδια κακό στον γυμναστή;

Ο Γιώργος ζητάει από τον Λάμπη να την αφήσει ήσυχη, εκείνος, όμως, τον απειλεί ότι θα μιλήσει για την ιδιαίτερη συμπάθεια που του είχε ο γυμναστής.

Η Μπετίνα δεν μπορεί να ξεπεράσει τη θλίψη από τις φωτογραφίες του Λάκη με τη στρίπερ. Ο Τόλης την πετυχαίνει σε μια στιγμή εκτόνωσης και την παρηγορεί.

Ο Λημνιός ενημερώνει την Καμβύση για μια μυστική έρευνα της Υπηρεσίας Πληροφοριών στις οικονομικές δραστηριότητες του πρώην άντρα της σε σχέση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην ανατολική Ευρώπη. Στον φόβο να έχει αντίκτυπο στην πολιτική της δραστηριότητα, η Καμβύση αισθάνεται ολοένα και μεγαλύτερη ασφάλεια με τον τρόπο που ο Λημνιός επεμβαίνει στη ζωή της.

Έπειτα από πίεση της Άννας, ο Πέτρος τερματίζει τη σχέση του με τη Νάσια, αλλά εκείνη επιμένει. Ο Νικόλας δεν μπορεί να καταλάβει τη θλίψη της, αλλά έχει ήδη να αντιμετωπίσει και την ανασφάλεια της Πέρσας, η οποία δείχνει αβέβαιη για το τι θέλει από τη σχέση τους.

Ποιος απειλεί τη Λέτα με μήνυμα για όσα έκανε το βράδυ του φόνου; Πώς θα κινδυνεύσει το κορίτσι;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21:45

Επεισόδιο 10ο: Η εισαγωγή της Λέτας στο νοσοκομείο θα ταράξει τις σχέσεις στο Κολλέγιο. Η Δέσποινα θεωρεί ηθικό αυτουργό τον Ίκαρο και του επιτίθεται για τις φήμες που έχει δημιουργήσει εναντίον της οικογένειάς της. Η Αμάντα νιώθει αμηχανία πλέον με τον πατέρα της και την επιμονή του να διερευνήσει την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στο Αλεξανδρινό. Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία διερευνά την πιθανή σχέση του μηνύματος με τον φόνο του γυμναστή.

Η Πέρσα αποκαλύπτει στον Νικόλα ότι ο διευθυντής είχε βάλει ερευνητή και γνώριζε για την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του με τον Κάσδαγλη από πολύ νωρίτερα.

Ο Κάσδαγλης επιβεβαιώνει στη Δέσποινα ότι ο σύζυγός της δεν μπορεί να κρύψει τη θλίψη του, ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να υποστηρίξει συναισθηματικά τον Σταματάκη σε σχέση με την περιπέτεια της κόρης του.

Ο Μάκης και η Νάσια εκμυστηρεύονται ο ένας στον άλλο τα σχέδιά τους να βρουν τον Λημνιό, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας. Η Νάσια πιέζει τον Πέτρο και αρνείται να δεχτεί την απόφασή του να την αφήσει.

Κάποιοι συμμαθητές της Λέτας προσπαθούν διακριτικά να μιλήσουν στη μητέρα της, υπονοώντας ότι το κορίτσι κρύβει κάτι σοβαρότερο από αυτό που παραδέχεται. Παράλληλα, ο Ίκαρος εξομολογείται στον Νικόλα τις υποψίες του για τον υπεύθυνο ασφαλείας του σχολείου.

Η Μπετίνα δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει ανοιχτά στον Λάκη για τις φωτογραφίες που της έστειλαν, αλλά απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Ο Λημνιός προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθεια της Έφης για να ενισχύσει την παρουσία του στον κόσμο της μητέρας της.

Ποια εξομολόγηση του Σταματάκη θα τρομοκρατήσει τη Δέσποινα; Τι θα ανακαλύψει ο Νικόλας για την κόρη του;

Η υπόθεση…

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο μαζί με τον Κάσδαγλη (Βασίλης Ευταξόπουλος). Με τους εφιάλτες να τον βασανίζουν και τη σκέψη στα θύματα από το μακελειό, δέχεται να γνωρίσει τον διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί.

Αβέβαιος για την απόφασή του, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός άλλου καθηγητή, στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου. Αυτό που τον βοηθάει στην απόφασή του, είναι ότι λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ο καθηγητής τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

Αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα κι έναν λαμπερό κόσμο προνομίων και εξουσίας, ο Νικόλας εστιάζει στην αγάπη του για τα παιδιά, τα οποία υποφέρουν από τις δικές τους ίντριγκες και παραβατικές συμπεριφορές. Πέρα όμως από τη σκληρότητά τους, έχει να αντιμετωπίσει και τον κυνισμό της δικής του κόρης (Γεωργία Μεσαρίτη), η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το τραύμα από τον χαμό του φίλου της.

Η γνωριμία του με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα (Τζένη Θεωνά), ξυπνάει μέσα του συναισθήματα που είχε στερηθεί για καιρό. Η αρχική σύγκρουση δύο πολύ διαφορετικών, αλλά βαθιά τραυματισμένων ανθρώπων, θα εξελιχθεί σε μια δυνατή ερωτική σχέση. Η Πέρσα, άλλωστε, θα είναι από τους ελάχιστους συμμάχους που θα έχει ο Νικόλας όταν βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνωμοσίες του φωτεινού αυτού κόσμου.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του καθηγητή; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν ο Κάσδαγλης βρεθεί ένοχος για ανθρωποκτονία; Και κυρίως ποιος ανοιχτός λογαριασμός με το παρελθόν θα φέρει τον Νικόλα και την κόρη του αντιμέτωπους με τη μεγαλύτερη απειλή;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς
Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης
Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση
Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου
Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου
Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος
Executive producer: Άννα Λεμπέση
Παραγωγός: Νίκος Κάλης
Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.
Παραγωγή: ΕΡΤ

Φωτογραφικό υλικό 9ου επεισοδίου

Φωτογραφικό υλικό 10ου επεισοδίου