Ο Χρήστος Νικολόπουλος «Απρόοπτα» στο Δεύτερο Πρόγραμμα | Πέμπτη 18.11.2021

Ο Χρήστος Νικολόπουλος «Απρόοπτα» στο Δεύτερο Πρόγραμμα | Πέμπτη 18.11.2021

Ο Χρήστος Νικολόπουλος «Απρόοπτα»
στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 
 

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, στις 14:00

Προγραμματισμένα και όχι «Απρόοπτα», την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, στις 2 το μεσημέρι, ο Χρήστος Νικολόπουλος θα είναι καλεσμένος της Βάνας Δαφέρμου σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

Αφορμή τα «Απρόοπτα», ο νέος δίσκος σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη με τη συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών όπως η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ελένη Δήμου, η Ιουλία Καραπατάκη, ο Θοδωρής Κοτονιάς, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ασπασία Στρατηγού και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

«Υπάρχει ένα κενό σήμερα ανάμεσα στο καθαρό λαϊκό τραγούδι και τη σχολή των τραγουδοποιών και το έντεχνο τραγούδι. Αυτό το «χάσμα» έρχονται να γεφυρώσουν τα «Απρόοπτα» σημειώνει ο Χρήστος Νικολόπουλος, και σε αυτό συντελούν και οι ερμηνευτές και οι στίχοι.

Ο σπουδαίος και πολυπράγμων συνθέτης θα μας μιλήσει για τη νέα τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΡΤ2 με θέμα το καλό λαϊκό τραγούδι, που αναμένεται να ξεκινήσει εντός των επόμενων εβδομάδων, καθώς και για τις εμφανίσεις του στο «Περιβόλι του Ουρανού».

_______________________________

Info

Ο Χρήστος Νικολόπουλος «Απρόοπτα» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7
Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στις 14:00
Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7
#defteroprogramma #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου
Live Streaming: www.deftero.gr
Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm
Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: https://webradio.ert.gr/programma-deftero/