Ο Μανώλης Μητσιάς σε μια συνέντευξη γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις στην εκπομπή...

Ο Μανώλης Μητσιάς σε μια συνέντευξη γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» | Τρίτη 03.05.2022

Ο Μανώλης Μητσιάς σε μια συνέντευξη γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις 
στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» 
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 3 Μαΐου 2022, στις 00:15

Έχει σφραγίσει με τη χαρακτηριστική φωνή του, για περισσότερα από πενήντα χρόνια, τις πιο μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 3 Μαΐου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15, για μια συνέντευξη γεμάτη μελωδίες και αγαπημένες αναμνήσεις.

Μιλάει για τα νέα του τραγούδια, που ήδη έχουν γίνει επιτυχία και για το πώς η μουσική έχει γίνει τρόπος ζωής γι’ αυτόν από τότε που -παιδί ακόμα- ξεκίνησε να τραγουδά στα χωράφια ή στο καφενείο του πατέρα του.

Ακόμη, εξομολογείται ιστορίες πίσω από κάποια από τα πιο αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και ξεδιπλώνει αναμνήσεις από τις συναντήσεις του με κορυφαίες μορφές της ελληνικής μουσικής, όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Νίκος Γκάτσος. 

Μιλάει για τη σχέση του με τον Θεό και τη βυζαντινή μουσική, που κρατάει από τότε που ήταν παιδί και έψελνε στην εκκλησία της γειτονιάς μέχρι σήμερα και εκφράζει τη γνώμη του για το παρόν, αλλά και το μέλλον του ελληνικού τραγουδιού.

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης-Τάκης Γιαννούτσος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Έρρικα Ρούσσου, Μπέττυ Τσιακμάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Βοηθός διεύθυνσης παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή

Δείτε το trailer της εκπομπής.