Οι «Ειδικές Αποστολές» με δύο νέες έρευνες στην ΕΡΤ1 | Δευτέρα 7.06.2021

Οι «Ειδικές Αποστολές» με δύο νέες έρευνες στην ΕΡΤ1 | Δευτέρα 7.06.2021

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 

Οι «Ειδικές Αποστολές» με δύο νέες έρευνες

στην ΕΡΤ1

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, στις 23:00

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, στις 23:00, στην ΕΡΤ1, το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Ειδικές Αποστολές» παρουσιάζει δύο ενδιαφέρουσες έρευνες.

«Μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος»

Ο Γιάννης Σουλιώτης και η Ελβίρα Κρίθαρη αναδεικνύουν τις ιστορίες τριών ανθρώπων, της Μαρίας Εφίμοβα, του Τζών Κυριάκου και του Άρη Δανίκα, που τους συνδέει κάτι κοινό. Είναι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος. Απλοί άνθρωποι που τώρα είναι σε καθεστώς προστασίας, ρισκάροντας την ζωή τους διότι αποκάλυψαν παράνομες δραστηριότητες που διαπράχθηκαν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

«Γαλάζια Ελευθερία»

Η Ελβίρα Κρίθαρη ταξίδεψε με μία ομάδα εθελοντών της ομάδας «Σύμπλευση» που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εμβολιασμών «Γαλάζια Ελευθερία» σε μικρά νησιά του Αιγαίου. Εξήντα εθελοντές γιατροί και νοσηλευτές, με 11 φουσκωτά σκάφη πραγματοποίησαν έναν 10ημερο διάπλου, σε μικρά και δυσπρόσιτα νησιά του Αιγαίου για να εμβολιάσουν τους κατοίκους και να τους προσφέρουν υπηρεσίες που λείπουν από την καθημερινότητα τους.

 

Αρχισυνταξία: Σταυρούλα Χριστοφιλέα

Υπεύθυνη ερευνών: Ελβίρα Κρίθαρη

Δημοσιογραφική ομάδα: Γιάννης Σουλιώτης, Ελβίρα Κρίθαρη

Μοντάζ: Γιάννης Δούκας, Παντελής Γεωργίου, Βούλα Κατσικώστα, Φιλιώ Λαϊνά, Ελπίδα Σιαβελή, Δημήτρης Κλάγκος, Αλέξανδρος Καντόρος

Διεύθυνση παραγωγής: Περικλής Ε. Παπαδημητρίου

Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρεμούνδος, Γιάννης Γεωργιουδάκης

Υπεύθυνος εκπομπής: Φάνης Παπαθανασίου