ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη...

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο» | 18.02.2023

 ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου,
στην Ευρώπη του αύριο»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 15:00 – 17:00

Κάθε Σάββατο, από τις 16:00 έως τις 17:00, ακούστε στο Πρώτο Πρόγραμμα την εκπομπή του Περικλή Βασιλόπουλου «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο», με φιλοξενούμενο τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπαγιαννίδη.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, εκτάκτως, η εκπομπή θα είναι δίωρης διάρκειας 15:00-17:00. Καλεσμένοι είναι οι:

  • Από την Λευκωσία, η Άννα Πλεύρη, Επίκουρη Καθηγήτρια Πολιτικής Δικονομίας στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, συγγραφέας του μόλις εκδοθέντος βιβλίου «Μελέτες Αστικού Δικονομικού Δικαίου», η οποία μιλάει για την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου για τις εταιρείες Διαχείριση Χρέους (Funds) και τα κόκκινα δάνεια.
  • Για τον συλλογικό Τόμο με τίτλο «Σημαντικές αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας» που μόλις κυκλοφόρησε, μιλούν ο Στέλιος Τσεβάς, επιμελητής του Τόμου, η Παναγιώτα Κάρδαρη και η Γ. Κελεπούρη και οι τρεις δικηγόροι, υποψήφιοι Διδάκτορες Νομικής.
  • Η Στέλλα Λαδή, αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ευρωπαϊκής Δημόσιας Πολιτικής στο Πάντειο και στο Queen Mary University of London, η οποία μιλάει για το βιβλίο «Αξιοποιώντας τους περιορισμούς. Τα προγράμματα προσαρμογής στην Ευρωζώνη», όπου είναι συν-συγγραφέας.
  • Τέλος, για το πρόγραμμα Υποστήριξης Εθελοντικών Ομάδων Δασοπυροπροστασίας, που υλοποιείται από τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις ΔΕΣΜΟΣ, WWF ΕΛΛΑΣ και HIGGS, μιλούν ο Αντώνης Δούρος από το WWF και η Λένα Παναγιωταρέα από το HIGGS.

 Επιμέλεια-δημοσιογραφική έρευνα-παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος.

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 15:00-17:00

Εκπομπή: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert