ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη...

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο» | 21.01.2023

 ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου,
στην Ευρώπη του αύριο»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, ώρα 16:00 – 17:00

Κάθε Σάββατο, από τις 16:00 έως τις 17:00, ακούστε στο Πρώτο Πρόγραμμα την εκπομπή του Περικλή Βασιλόπουλου «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο», με φιλοξενούμενο τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπαγιαννίδη.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, καλεσμένοι είναι:

• Ο Σπύρος Νταντανίδης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ «Περπατώ» στην Κομοτηνή, ο οποίος εξηγεί γιατί η βλάβη είναι διαφορετική έννοια από την αναπηρία και προτείνει τρόπους να επιτύχουμε μια συμπεριληπτική κοινωνία για όλους.
• Ενημέρωση για το πρόγραμμα ενδυνάμωσης των Συλλόγων Ασθενών με το Patient Hub Networking, που προωθεί η Ένωση Ασθενών Ελλάδας, (Ε.Α.Ε) με δωρεάν κύκλο 16 υβριδικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Μιλά ο Δημήτρης Κοντοπίδης Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Ε.
• Για τα οργανικά, εύκαμπτα φωτοβολταϊκά 3ης γενιάς και το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horizon με την δημιουργία του Διεθνούς Κέντρου Αριστείας για τα Οργανικά Ηλεκτρονικά στην Θεσσαλονίκη και το ΑΠΘ, μιλάει ο Αστέρης Χατζηπαραδείσης, Γεν. Δ/ντής της Ελληνικής Ένωσης των Οργανικών εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών.
• Για τον ρόλο του Αστεροσκοπείου Χελμού στις νέες κβαντικές επικοινωνίες και την σύζευξή του με τον δορυφόρο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος, μιλάει ο Σπύρος Βασιλάκος, Δ/ντής του ΙΑΑΔΕΤ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Επιμέλεια-δημοσιογραφική έρευνα-παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8

Info:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, ώρα 16:00-17:00

Εκπομπή: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert