Πρώτο Πρόγραμμα – «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην...

Πρώτο Πρόγραμμα – «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο» | 27.08.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου,
στην Ευρώπη του αύριο»

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, ώρα 19:00-20:00

Κάθε Παρασκευή στο Πρώτο Πρόγραμμα, από τις 19:00 ώς τις 20:00, μεταδίδεται η εκπομπή του Περικλή Βασιλόπουλου «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο», με φιλοξενούμενο τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπαγιαννίδη.

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, καλεσμένοι είναι:

· Ο Κώστας Μενουδάκος, πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και νυν πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μιλά για την νομική προστασία του Δάσους, την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, αλλά και την προστασία των προσωπικών δεδομένων εν μέσω πανδημίας.

· Ο Γιάννης Τασόπουλος, καθηγητής Δημοσίου/ Συνταγματικού Δικαίου στο ΕΚΠΑ, μιλά για τις έννοιες της Καθολικότητας και της Υποχρεωτικότητας των Εμβολιασμών, καθώς και – με αφορμή τις δασικές πυρκαγιές – για την αλλαγή της Αστικής Ευθύνης του Δημοσίου απέναντι στους ζημιωθέντες από Φυσικές Καταστροφές στο πλαίσιο της Κοινωνίας Διακινδύνευσης/ ρίσκου.

· Ο Αργύρης Τζουβελέκης, αναπληρωτής καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής, μιλά για την προσδοκώμενη εμβολιαστική Ανοσία και τις προϋποθέσεις της.

Επιμέλεια-δημοσιογραφική έρευνα-παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος.

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, ώρα 19:00-20:00

Εκπομπή: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto, https://webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

Facebook:www.facebook.com/protoprogramma.ert