Το Δεύτερο Πρόγραμμα και το Kosmos στο 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της...

Το Δεύτερο Πρόγραμμα και το Kosmos στο 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης | Από τη Δευτέρα 07.11.2022

Το Δεύτερο Πρόγραμμα και το Kosmos 
στο 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης

Η μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου είναι ήδη σε εξέλιξη και από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσαν να λείπουν το Δεύτερο Πρόγραμμα και το Kosmos, που, διαχρονικά στηρίζουν την 7η Τέχνη με αφιερώματα και ειδικές εκπομπές.

Από σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 το Δεύτερο και το Kosmos προσφέρουν σε δεκάδες ακροατές τους τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν κωδικούς για τις on line προβολές του Φεστιβάλ! Συντονιστείτε και κερδίστε!

Επίσης, στο Δεύτερο Πρόγραμμα, κάθε απόγευμα 15:00-16:00, από τη Δευτέρα και για 5 επεισόδια, ο Πάνος Χρυσοστόμου αφηγείται την ιστορία του Φεστιβάλ από τότε που ξεκίνησε ως «Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου» έως σήμερα που είναι πλέον Διεθνές. Από τον Κούνδουρο, τον Κατσουρίδη, τον Γρηγορίου, έως τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και φυσικά τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, που τιμά η φετινή διοργάνωση.
Η εκπομπή θα συνδέεται κάθε μέρα με τη Θεσσαλονίκη και την απεσταλμένη της Ραδιοφωνίας στο Φεστιβάλ, Έλενα Νεοφωτίστου, για τα νέα της ημέρας, από το διαγωνιστικό τμήμα, τις πρεμιέρες και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Συντονιστείτε με το Δεύτερο και το Kosmos και ζήστε από κοντά τον παλμό του 63ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 | www.deftero.gr

Kosmos 93.6 | www.kosmosradio.gr