Τροποποιήσεις στη μετάδοση του προγράμματος του ΕΡΤNEWS στο ERTFLIX Ιnternational

Τροποποιήσεις στη μετάδοση του προγράμματος του ΕΡΤNEWS στο ERTFLIX Ιnternational

Τροποποιήσεις στη μετάδοση
του προγράμματος του ΕΡΤNEWS
στο ERTFLIX Ιnternational

Από τις 14 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2024, το καθημερινό πρόγραμμα του 24ωρου ενημερωτικού καναλιού EΡTNEWS που αναμεταδίδεται από το ERTFLIX International τροποποιείται επειδή η ΕΡΤ δεν έχει το δικαιώματα μετάδοσης στο εξωτερικό όλων των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα του EURO 2024, του Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ, και των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Οι ομογενείς μας μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό από την εκπομπή «Συνδέσεις» 06:00 – 10:00 ώρα Ελλάδας, καθώς και από τα δύο δελτία ειδήσεων που μεταδίδονται στις 15:00 και στις 21:00 ώρα Ελλάδας από την ERT World και θα είναι διαθέσιμα για on demand προβολή και στο ERTFLIX International.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.ert.gr/international/ertflix-gr/

PROGRAMMING MODIFICATIONS FOR ERTNEWS
ON ERTFLIX INTERNATIONAL
 

Due to programming restrictions for EURO 2024, the FIBA Olympic Qualifying Tournament, and the Paris 2024 Olympics, the channel ERT NEWS will be unavailable on ERTFLIX International from June 14 to September 08, 2024.

Viewers can still stay informed by watching ERT’s info show “Connections” weekdays from 06:00 to 10:00 (Athens Time), and ERT’s daily News Bulletins at 15:00 and 21:00 on ERT World. These broadcasts will also be available on demand on ERTFLIX International.

For more information, visit https://www.ert.gr/international/ertflix-en/