«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 – Ποια είναι η άγνωστη γυναίκα...

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 – Ποια είναι η άγνωστη γυναίκα που αναστατώνει τη ζωή του Βάρσου; | 18 – 21.04.2023

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Ποια είναι η άγνωστη γυναίκα που αναστατώνει τη ζωή του Βάρσου;

Ημερομηνίες μετάδοσης:
Από Τρίτη 18 έως Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, στις 20:00

Η Κατερίνα, θέλει να κάνει μια ρομαντική έκπληξη στον Παναγή και ζητάει τη βοήθεια του Θοδωρή. Τελικά, τη μεγαλύτερη έκπληξη θα την κάνει η Αγγέλα όμως, αφού θα δεχτεί να «θυσιάσει» τα χωράφια της Τρουφέξ για να τα ξαναβρεί με τη Μάρμω. Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στον Πλάτανο, στην Αθήνα ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του και ταράζει τον Βάρσο. Ποια είναι η άγνωστη γυναίκα Πέπη Σέρτογλου (Μπέσσυ Μάλφα), που τον επισκέπτεται στην κλινική; Η Πέπη  θέλει να κάνει δυναμικό comeback στη ζωή του Βάρσου και στον έρωτά τους, αλλά εκείνος δηλώνει ερωτευμένος με τη Μάρμω και της ζητάει να χωρίσουνε. Να χωρίσει θέλει και η Τούλα, μόνο που ο Σίμος αρνείται να το δεχτεί και επιστρατεύει την Κατερίνα και τη Χρύσα για να τον βοηθήσουν. Ο παπάς παίρνει τη μεγάλη απόφαση και την ανακοινώνει στη Βαλέρια, που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Η Πέπη θέλει να βγάλει τον Βάρσο από τη μέση, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος της, αφού η Μάρμω στέλνει τον Πετράν για να σώσει τον Βάρσο και να τον φέρει πίσω στον Πλάτανο. Η τύχη δεν είναι ούτε με το μέρος του Λουλούδη (Αναστάσης Κολοβός) όμως, που πάνω που βρίσκει το «μισό του πορτοκάλι», τον εντοπίζουν οι αρχές και ο Κανέλλος αναλαμβάνει να τον συλλάβει. Ο Θοδωρής και η Αγγέλα έρχονται ξανά κοντά, την ώρα που η Βαλέρια αποφασίζει να βοηθήσει τον Σώτο να τα ξαναβρεί επιτέλους με τη Σύλβια.

Μυστικά, αποκαλύψεις και πολλές εκπλήξεις, στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», από τη Τρίτη 18 έως και την Παρασκευή 21 Απριλίου  2023, στις 20:00.

Η ιστορία…

Το μικρό ανυπότακτο χωριό, που ακούει στο όνομα Πλάτανος, έχει φέρει τα πάνω κάτω και μέχρι και οι θεοί του Ολύμπου τσακώνονται εξαιτίας του, κατηγορώντας τον σκανδαλιάρη Διόνυσο ότι αποτρέλανε τους ήδη ζουρλούς Πλατανιώτες, «πειράζοντας» την πηγή του χωριού. Τι σχέση έχει, όμως, μια πηγή με μαγικό νερό, ένα βράδυ της Αποκριάς που οι Πλατανιώτες δεν θέλουν να θυμούνται, ένα αυθεντικό αβγό Φαμπερζέ κι ένα κοινόβιο μ’ έναν τίμιο εφοριακό και έναν… ψυχοπαθή; Οι Πλατανιώτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον πιο ισχυρό εχθρό απ’ όλους: το παρελθόν τους, και όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα θα έρθουν τούμπα: οι καλοί θα γίνουν κακοί, οι φτωχοί πλούσιοι, οι συντηρητικοί προοδευτικοί και οι εχθροί φίλοι!

Ο άνθρωπος που αδικήθηκε στο παρελθόν από τους Πλατανιώτες θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι… να εξαφανίσει όχι μόνο τον Πλάτανο και τους κατοίκους του, αλλά ακόμα και την ιδέα πως το χωριό αυτό υπήρξε ποτέ πραγματικά. Η Νέμεσις θα έρθει στο μικρό χωριό μας και η τελική μάχη θα είναι η πιο ανελέητη απ’ όλες! Η τρίτη σεζόν θα βουτήξει στο παρελθόν, θα βγάλει τους σκελετούς από την ντουλάπα και θα απαντήσει, επιτέλους, στο προαιώνιο ερώτημα: Τι φταίει και όλη η τρέλα έχει μαζευτεί στον Πλάτανο; Τι πίνουν οι Πλατανιώτες και δεν μας δίνουν;

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Σκηνοθέτες μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης, Κλέαρχος Πήττας

Διάλογοι: Αντώνης Χαϊμαλίδης, Ελπίδα Γκρίλλα, Αντώνης Ανδρής

Επιμέλεια σεναρίου: Ντίνα Κάσσου

Σενάριο-Πλοκή: Μαντώ Αρβανίτη

Σκαλέτα: Στέλλα Καραμπακάκη

Εκτέλεση παραγωγής: Ι. Κ. Κινηματογραφικές & Τηλεοπτικές Παραγωγές Α.Ε.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Τζένη Μπότση (Σύλβια), Βαλέρια Κουρούπη (Βαλέρια), Μάριος Δερβιτσιώτης (Νώντας), Τζένη  Διαγούπη (Καλλιόπη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Δήμητρα Στογιάννη (Αγγέλα), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Τζένη  Κάρνου (Χρύσα), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα)

Οι νέες αφίξεις στον Πλάτανο είναι οι εξής: Γιώργος Σουξές (Θύμιος), Παύλος Ευαγγελόπουλος (Σωτήρης Μπομπότης), Αλέξανδρος Παπαντριανταφύλλου (Πέτρος Μπομπότης), Χρήστος Φωτίδης (Βάρσος Ανδρέου- Εγκέφαλος), Πέτρος Λιόντας (Βλάσης Πέτας)

Στον ρόλο του Λουλούδη ο Αναστάσης Κολοβός.

Στον ρόλο της Πέπης Σέρτογλου η Μπέσσυ Μάλφα.

Η Πέπη είναι η «επίσημη» κυρία Ανδρέου, που έρχεται στον Πλάτανο με… άγριες διαθέσεις. Μπορεί να βρίσκεται σε διάσταση με το «Βαρσουλίνι» της εδώ και μία δεκαετία, κι εκείνος να προσπαθεί να ξεχάσει την ύπαρξή της, αυτό όμως δεν την εμποδίζει να του… μασάει λεφτά, λαμβάνοντας κάθε μήνα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τα προσωπικά της έξοδα.

 

  • Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα  στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Δείτε το trailer

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 18 Απριλίου 2023, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 148o: Ο Ηλίας προσπαθεί να κάνει πρόταση γάμου στη Φιλιώ, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος του, αφού όλο το χωριό έχει αποφασίσει να περάσει από το μπακάλικο. Η Τούλα είναι σε μαύρα χάλια, μιας και δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα την αλήθεια για τον Σίμο, σε μαύρα χάλια είναι και ο παπάς μας όμως, που δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει με τη ζωή του. Η Κατερίνα, πάλι, θέλει να κάνει μια ρομαντική έκπληξη στον Παναγή και ζητάει τη βοήθεια του Θοδωρή. Τελικά, τη μεγαλύτερη έκπληξη θα την κάνει η Αγγέλα όμως, αφού θα δεχτεί να «θυσιάσει» τα χωράφια της Τρουφέξ για να τα ξαναβρεί με τη Μάρμω. Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στον Πλάτανο, στην Αθήνα ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του και ταράζει τον Βάρσο. Ποια είναι η άγνωστη γυναίκα Πέπη Σέρτογλου (Μπέσσυ Μάλφα), που τον επισκέπτεται στην κλινική;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 19 Απριλίου 2023, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 149ο: Η Πέπη (Μπέσσυ Μάλφα) θέλει να κάνει δυναμικό comeback στη ζωή του Βάρσου και στον έρωτά τους, αλλά εκείνος δηλώνει ερωτευμένος με τη Μάρμω και της ζητάει να χωρίσουνε. Να χωρίσει θέλει και η Τούλα, μόνο που ο Σίμος αρνείται να το δεχτεί και επιστρατεύει την Κατερίνα και τη Χρύσα για να τον βοηθήσουν. Οι μπαμπάδες μας τα κάνουν για μια ακόμα φορά μαντάρα με το μωρό και ζούνε ένα δράμα, ενώ η Καλλιόπη ζει τα «καλύτερα», αφού έρχεται επιτέλους πιο… κοντά με τον Λουλούδη (Αναστάσης Κολοβός). Ο παπάς παίρνει τη μεγάλη απόφαση και την ανακοινώνει στη Βαλέρια, που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Τι θα κάνουν ο Ηλίας και ο Θύμιος όταν βρουν την Καλλιόπη αγκαλιά με τον τοκογλύφο; Τι θέλει η Πέπη από τον Βάρσο και γιατί έχει έρθει με τόσο… άγριες διαθέσεις;

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 20 Απριλίου 2023, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 150ό: Η Πέπη θέλει να βγάλει τον Βάρσο από τη μέση, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος της, αφού η Μάρμω στέλνει τον Πετράν για να σώσει τον Βάρσο και να τον φέρει πίσω στον Πλάτανο. Η τύχη δεν είναι ούτε με το μέρος του Λουλούδη όμως, που πάνω που βρίσκει το «μισό του πορτοκάλι», τον εντοπίζουν οι αρχές και ο Κανέλλος αναλαμβάνει να τον συλλάβει. Η Τούλα θέλει να τιμωρήσει τον Σίμο, που δεν έχει στον ήλιο… μπίρα, την ώρα που η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει τον Θοδωρή να σταματήσει να τιμωρεί την Αγγέλα και να συνεργαστεί ξανά μαζί της. Η Σύλβια με τη Βαλέρια συμμαχούν για να… διώξουν τους Γερμανούς, ενώ η Πέπη φτάνει στο χωριό και παθαίνει ντουβρουτζά, αφού η Μάρμω δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που περίμενε.

Παρασκευή: Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 151ο: Ο Θοδωρής και η Αγγέλα έρχονται ξανά κοντά, την ώρα που η Βαλέρια αποφασίζει να βοηθήσει τον Σώτο να τα ξαναβρεί επιτέλους με τη Σύλβια. Ο Παναγής και η Κατερίνα αναλαμβάνουν να κρατήσουν το μωρό, για να κάνουν εξάσκηση για το «Τζουράκι», ενώ η Καλλιόπη απαιτεί από τον Ηλία να αναλάβει να πληρώσει δικηγόρο για τον Λουλούδη. Ο Θύμιος, πάλι, έχει πέσει σε κατάθλιψη, αφού η φραουλίτα τον αγνοεί και ο Χαραλάμπης αναλαμβάνει να τον παρηγορήσει. Η Πέπη φαίνεται να συμπαθεί υπερβολικά τον Πετράν, αλλά τίποτα δεν είναι ικανό να την κρατήσει μακριά από τον στόχο της. Θα μπορέσει ο Σώτος να πείσει τη Σύλβια να του δώσει άλλη μία ευκαιρία; Θα καταφέρει η Πέπη να δηλητηριάσει τον Βάρσο, χωρίς να αφήσει ίχνη, ή θα αποτύχει για ακόμα μια φορά;

Για να δείτε το φωτογραφικό υλικό των επεισοδίων 148 έως 151 πατήστε εδώ.