ΕΡΤ1: «Δες και βρες» – Οι Δημήτρης Κοτταρίδης, Γιάννης Πιτταράς, Κώστας Παπαχλιμίντζος...

ΕΡΤ1: «Δες και βρες» – Οι Δημήτρης Κοτταρίδης, Γιάννης Πιτταράς, Κώστας Παπαχλιμίντζος και Χριστίνα Βίδου παίζουν για καλό σκοπό | Παρασκευή 12.11.2021

«Δες και βρες»
Οι Δημήτρης Κοτταρίδης, Γιάννης Πιτταράς,
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Χριστίνα Βίδου
παίζουν για καλό σκοπό
Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, στις 13:00

Ραντεβού με τη ενημέρωση της ΕΡΤ έχει ο Νίκος Κουρής και η αγαπημένη καθημερινή εκπομπή των τηλεθεατών «Δες και βρες».

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής θα έχει απέναντι του την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, στις 13:00, τους δημοσιογράφους των καθημερινών ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ1.

Οι Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς «…από τις έξι» και οι Κώστας Παπαχλιμίντζος και Χριστίνα Βίδου από τις «Συνδέσεις» αφήνουν τις πολιτικές συνεντεύξεις και την επικαιρότητα και στέκονται απέναντι από τον Νίκο Κουρή για να απαντήσουν στις ερωτήσεις του.

Τίποτα δεν μπορεί να τους ρίξει το ηθικό, τη διάθεση, τη θετική ενέργεια. Άλλωστε, όλα γίνονται για καλό σκοπό, αφού το «Δες και βρες» πρόκειται να ενισχύσει οικονομικά το  «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου».

Έτσι, ο Δημήτρης Κοτταρίδης, ο Γιάννης Πιττάρας, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου θα απολαύσουν έως και το τελευταίο λεπτό το παιχνίδι.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς κάθε Παρασκευή αγαπημένοι καλλιτέχνες απ’ όλους τους χώρους συμμετέχουν στο τηλεπαιχνίδι προκειμένου να βοηθήσουν στις φιλανθρωπικές δράσεις του «Δες και βρες».

«Δες και βρες», με τον Νίκο Κουρή. Καθημερινά στην ΕΡΤ1, στις 13.00.