Διθυραμβικά σχόλια και διψήφια ποσοστά τηλεθέασης για τη σειρά της ΕΡΤ «Μια...

Διθυραμβικά σχόλια και διψήφια ποσοστά τηλεθέασης για τη σειρά της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Διθυραμβικά σχόλια και διψήφια ποσοστά τηλεθέασης
για τη σειρά της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Με διθυραμβικά σχόλια στα social media και διψήφια ποσοστά τηλεθέασης έκανε χθες (Κυριακή 2 Οκτωβρίου) πρεμιέρα η νέα σειρά της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου», που μεταδίδεται κάθε Κυριακή, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

H σειρά, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ και αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το Νησί», απέσπασε θετικότατα σχόλια από τους τηλεθεατές, ενώ ξεπέρασε σε τηλεθέαση το 10% με τον Μ.Ο. να διαμορφώνεται στο σύνολο του πληθυσμού στο 9,5% και στις ηλικίες 35-64 (που είχαν παρακολουθήσει προφανώς και το «Νησί») να φτάνει στο 10,3%.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το πρώτο επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν κατά μέσο όρο περισσότεροι από 411.000 τηλεθεατές, γεγονός που την κατέταξε στην τρίτη θέση στη ζώνη της, ανάμεσα σε όλα τα κανάλια.

Ας σημειωθεί, επίσης, ότι η νέα σειρά της ΕΡΤ έγινε αμέσως πρώτο trend στο twitter και παρέμεινε στην κορυφή καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του πρώτου επεισοδίου, ξεπερνώντας τα 2.000 tweets ήδη πριν από το τέλος της προβολής του.

Διαβάστε μερικά από τα tweets.