«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου...

«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου | Σάββατο 09.12.2023

«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 

Με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, στις 17:00

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, στις 17:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΕΡΤ Backstage», με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου, η Φωτεινή Μπαξεβάνη μιλάει για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ».

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και ο Ιβάν Σβιτάιλο αποκαλύπτουν πόσο καλά τα πάνε πίσω από τις κάμερες τα δύο φιλαράκια από τα «Σύρματα».

Ακόμη, θα βρεθούμε στο backstage της πιο διαχρονικής αθλητικής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης και θα δούμε όσα δεν δείχνουν οι κάμερες της «Αθλητικής Κυριακής».

Στο Ρετρό αυτής της εβδομάδας θα παρακολουθήσουμε αθλητικές εκπομπές της ΕΡΤ που άφησαν εποχή, ενώ στο preview θα δούμε όσα θα γίνουν στις αγαπημένες μας σειρές, «Η παραλία», «Ηλέκτρα», «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» και «Ο όρκος ΙΙ».

Ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος, από το KOSMOS Radio, μας μιλάει πίσω από τα μικρόφωνα του νέου web radio της ΕΡΤ Radio Christmas, που μας φέρνει πιο κοντά στα Χριστούγεννα.

Επίσης, η Στέλλα Παπαμιχαήλ και ο Γιώργος Σιαδήμας περιγράφουν όσα δεν βλέπουν οι κάμερες της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής «Νewsroom».

Belle Epoque και άλλα τρία αριστουργήματα του σύγχρονου γαλλικού κινηματογράφου που μπορούμε να απολαύσουμε στο ERTFLIX.

Παρουσίαση: Κωνσταντίνα Κομμάτα, Μιχάλης Παπαδημητρίου

Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου

Αρχισυνταξία: Τατιάνα Χατζή

Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Παραγωγή: Plan A

Δείτε το trailer.

«ΕΡΤ Backstage»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 17:00, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Μιχάλης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν στους τηλεθεατές οτιδήποτε συμβαίνει σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ, μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πρωτότυπα παιχνίδια και μοναδικά αφιερώματα.

Πώς είναι άραγε οι παρουσιαστές των αγαπημένων μας ενημερωτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών εκπομπών πίσω από τις κάμερες; Τι επικρατεί σε μία πρόβα της Ορχήστρας της ΕΡΤ πριν από μία μεγάλη συναυλία; Πώς είναι να βρίσκεσαι στα στούντιο της ιστορικής Ελληνικής Ραδιοφωνίας και πώς μοιάζουν οι διάδρομοι του θρυλικού αρχείου της ΕΡΤ;

Ακόμη, spoilers από τις σειρές που δεν χάνουμε επεισόδιο, στιγμές που συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν, άνθρωποι που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα και πρωταγωνιστές που ήδη έχουμε αγαπήσει… πίσω από τις κάμερες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ με τα κανάλια της ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ NEWS, ΕΡΤ Sports, με τους διεθνείς της πομπούς ΕΡΤ World, Voice of Greece – Hellenic Radio και το ERTFLIX, αλλά και με τα Ραδιόφωνά της και το ERT εcho αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό περιεχομένου στη χώρα.

Μια εκπομπή της ΕΡΤ αφιερωμένη στην ΕΡΤ και στο πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο της ελληνικής τηλεόρασης!

Κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ1.