«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου...

«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου | Σάββατο 11.11.2023

«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 

Με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου

 Σάββατο 11.11.2023, στις 17:00

 

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στις 17:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΕΡΤ Backstage», με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, λίγο πριν από την ηχογράφηση της συναυλίας του στο Δεύτερο Πρόγραμμα, διηγείται μοναδικές ιστορίες.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Σταθακόπουλος μοιράζεται μαζί μας όσα σουρεαλιστικά συμβαίνουν στα παρασκήνια της ξεκαρδιστικής κωμικής σειράς «Στα σύρματα».

Η Χριστίνα Βίδου και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος αποκαλύπτουν όλα όσα δεν θα δούμε ποτέ στον αέρα των «Συνδέσεων».

Ακόμη, θα παρακολουθήσετε ένα αφιέρωμα στα «φιλαράκια» των σειρών της ΕΡΤ1 που έχουμε αγαπήσει.

Παλιά φιλμ «ζωντανεύουν» στο σήμερα. Η εντυπωσιακή διαδικασία της ψηφιοποίησης παρουσιάζεται μέσα από το Aρχείο της ΕΡΤ.

Επίσης, θα παρακολουθήσουμε preview από τις αγαπημένες μας σειρές, «Η παραλία», «Ηλέκτρα», «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», «Ο όρκος ΙΙ» για την εβδομάδα που έρχεται.

Τέλος, παίρνουμε μια γεύση από τις σπουδαίες σειρές της ΕΡΤ που έγραψαν ιστορία και μπορούμε να παρακολουθήσουμε στο ERTFLIX, όπως «Η κυρία Ντορεμί» και «Αστροφεγγιά».

Παρουσίαση: Κωνσταντίνα Κομμάτα, Μιχάλης Παπαδημητρίου

Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου

Αρχισυνταξία: Τατιάνα Χατζή

Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Παραγωγή: Plan A

Δείτε το trailer.

«ΕΡΤ Backstage»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 17:00, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Μιχάλης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν στους τηλεθεατές οτιδήποτε συμβαίνει σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ, μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πρωτότυπα παιχνίδια και μοναδικά αφιερώματα.

Πώς είναι άραγε οι παρουσιαστές των αγαπημένων μας ενημερωτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών εκπομπών πίσω από τις κάμερες; Τι επικρατεί σε μία πρόβα της Ορχήστρας της ΕΡΤ πριν από μία μεγάλη συναυλία; Πώς είναι να βρίσκεσαι στα στούντιο της ιστορικής Ελληνικής Ραδιοφωνίας και πώς μοιάζουν οι διάδρομοι του θρυλικού αρχείου της ΕΡΤ;

Ακόμη, spoilers από τις σειρές που δεν χάνουμε επεισόδιο, στιγμές που συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν, άνθρωποι που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα και πρωταγωνιστές που ήδη έχουμε αγαπήσει… πίσω από τις κάμερες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ με τα κανάλια της ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ NEWS, ΕΡΤ Sports, με τους διεθνείς της πομπούς ΕΡΤ World, Voice of Greece – Hellenic Radio και το ERTFLIX, αλλά και με τα Ραδιόφωνά της και το ERT εcho αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό περιεχομένου στη χώρα.

Μια εκπομπή της ΕΡΤ αφιερωμένη στην ΕΡΤ και στο πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο της ελληνικής τηλεόρασης!

Κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ1, και σε επανάληψη, κάθε Κυριακή, στις 15:00.