«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου...

«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου | Σάββατο 18.11.2023

«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 

Με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου

 Σάββατο 18.11.2023, στις 17:00

 

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, στις 17:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΕΡΤ Backstage», με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου, η Έμιλυ Κολιανδρή μοιράζεται τις καλύτερες backstage στιγμές από τη σειρά της ΕΡΤ1 «Ηλέκτρα».

Οι Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Δημήτρης Καπετανάκος, Ηλιάνα Γαϊτάνη και Στέργιος Αντούλας, που υποδύονται τους αστυνομικούς της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», μας ξεναγούν στα παρασκήνια. 

Οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Ελβίρα Κρίθαρη, Αλεξία Καλαϊτζή, και Έλενα Καρανάτση μιλούν για όλα όσα πρόκειται να δούμε στον νέο  κύκλο της εκπομπής «Φάσμα», που μεταδίδεται από το EΡT NEWS.

Ακόμη, παλιές εκπομπές έρευνας της ΕΡΤ, που έγραψαν ιστορία, όπως οι «Ρεπόρτερς», «Ριμέικ» και άλλες, «ζωντανεύουν» μέσα από ένα ρετρό βίντεο.

Στη συνέχεια, επισκεπτόμαστε τις πρόβες της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και ο αρχιμουσικός της, Γιώργος Αραβίδης, διηγείται τη σπουδαία ιστορία της.

Επίσης, θα παρακολουθήσετε preview απ’ όσα θα γίνουν στις αγαπημένες μας σειρές, «Η παραλία», «Ηλέκτρα», «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», «Ο όρκος ΙΙ» την εβδομάδα που έρχεται.

Και, φυσικά, η εκπομπή προτείνει σπουδαίες ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου που μπορείτε να παρακολουθήσουμε στο ERTFLIX.

Παρουσίαση: Κωνσταντίνα Κομμάτα, Μιχάλης Παπαδημητρίου

Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου

Αρχισυνταξία: Τατιάνα Χατζή

Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Παραγωγή: Plan A

Δείτε το trailer.

«ΕΡΤ Backstage»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 17:00, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Μιχάλης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν στους τηλεθεατές οτιδήποτε συμβαίνει σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ, μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πρωτότυπα παιχνίδια και μοναδικά αφιερώματα.

Πώς είναι άραγε οι παρουσιαστές των αγαπημένων μας ενημερωτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών εκπομπών πίσω από τις κάμερες; Τι επικρατεί σε μία πρόβα της Ορχήστρας της ΕΡΤ πριν από μία μεγάλη συναυλία; Πώς είναι να βρίσκεσαι στα στούντιο της ιστορικής Ελληνικής Ραδιοφωνίας και πώς μοιάζουν οι διάδρομοι του θρυλικού αρχείου της ΕΡΤ;

Ακόμη, spoilers από τις σειρές που δεν χάνουμε επεισόδιο, στιγμές που συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν, άνθρωποι που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα και πρωταγωνιστές που ήδη έχουμε αγαπήσει… πίσω από τις κάμερες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ με τα κανάλια της ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ NEWS, ΕΡΤ Sports, με τους διεθνείς της πομπούς ΕΡΤ World, Voice of Greece – Hellenic Radio και το ERTFLIX, αλλά και με τα Ραδιόφωνά της και το ERT εcho αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό περιεχομένου στη χώρα.

Μια εκπομπή της ΕΡΤ αφιερωμένη στην ΕΡΤ και στο πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο της ελληνικής τηλεόρασης!

Κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ1, και σε επανάληψη, κάθε Κυριακή, στις 15:00.