«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου...

«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου | Σάββατο 02.12.2023

«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 

Με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, στις 17:00

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, στις 17:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΕΡΤ Backstage», με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου, ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει για όσα ξεκαρδιστικά συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες της σειράς «Στα σύρματα».

Οι Ελεάννα Στραβοδήμου, Αλέξανδρος Πέρρος, Στέφανος Μουαγκιέ, Ξένια Ντάνια και Γιώργος Σαββίδης, οι οποίοι υποδύονται τους χίπηδες της «Παραλίας», μοιράζονται backstage στιγμές από τη σειρά.

Ο σκηνοθέτης της νέας σειράς της ΕΡΤ «Έρημη χώρα», Γιώργος Γκικαπέππας, ο Δημήτρης Φριτζαλάς, ο οποίος έχει γράψει τη μουσική, και οι ηθοποιοί Γιώργος Κέντρος, Δανάη Σκιάδη, Γιώργος Καραμίχος, Άννα Μαρία Μαρινάκη, Νίκος Αρβανίτης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Αλεξία Σαπρανίδου και Stefania Marola, μιλούν για όσα θα δούμε στη συνέχεια της συγκλονιστικής σειράς, παραγωγής ERTFLIX.

Ακόμη, η Κατερίνα Ρενιέρη μάς ξεναγεί στα παρασκήνια της ΕΡΤ3 και περιγράφει όσα συμβαίνουν πριν βγει στον αέρα η εκπομπή «Περίμετρος».

Η Νατάσα Βησσαρίωνος παίρνει θέση πίσω από τα μικρόφωνα του Πρώτου Προγράμματος και εξηγεί πώς είναι να μεταδίδεις μια εκπομπή γαστρονομίας στα ερτζιανά.

Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα σε εκπομπές μαγειρικής της ΕΡΤ που άφησαν εποχή, θα απολαύσετε μέσα από ένα ρετρό βίντεο.

Και, φυσικά, και αυτό το Σάββατο θα παρακολουθήσετε preview απ’ όσα θα γίνουν στις αγαπημένες μας σειρές, «Η παραλία», «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», «Ηλέκτρα», «Ο όρκος ΙΙ» την εβδομάδα που έρχεται.

Τέλος, η εκπομπή προτείνει σπουδαίες ταινίες και σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ERTFLIX.

Παρουσίαση: Κωνσταντίνα Κομμάτα, Μιχάλης Παπαδημητρίου

Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου

Αρχισυνταξία: Τατιάνα Χατζή

Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Παραγωγή: Plan A

Δείτε το trailer.

«ΕΡΤ Backstage»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 17:00, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Μιχάλης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν στους τηλεθεατές οτιδήποτε συμβαίνει σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ, μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πρωτότυπα παιχνίδια και μοναδικά αφιερώματα.

Πώς είναι άραγε οι παρουσιαστές των αγαπημένων μας ενημερωτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών εκπομπών πίσω από τις κάμερες; Τι επικρατεί σε μία πρόβα της Ορχήστρας της ΕΡΤ πριν από μία μεγάλη συναυλία; Πώς είναι να βρίσκεσαι στα στούντιο της ιστορικής Ελληνικής Ραδιοφωνίας και πώς μοιάζουν οι διάδρομοι του θρυλικού αρχείου της ΕΡΤ;

Ακόμη, spoilers από τις σειρές που δεν χάνουμε επεισόδιο, στιγμές που συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν, άνθρωποι που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα και πρωταγωνιστές που ήδη έχουμε αγαπήσει… πίσω από τις κάμερες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ με τα κανάλια της ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ NEWS, ΕΡΤ Sports, με τους διεθνείς της πομπούς ΕΡΤ World, Voice of Greece – Hellenic Radio και το ERTFLIX, αλλά και με τα Ραδιόφωνά της και το ERT εcho αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό περιεχομένου στη χώρα.

Μια εκπομπή της ΕΡΤ αφιερωμένη στην ΕΡΤ και στο πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο της ελληνικής τηλεόρασης!

Κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ1, και σε επανάληψη, κάθε Κυριακή, στις 15:00.