«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου...

«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου | Σάββατο 25.11.2023

«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 

Με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, στις 17:00

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, στις 17:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΕΡΤ Backstage», με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης μιλάει για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες της «Παραλίας».

Ο Ζερόμ Καλούτα αποκαλύπτει όσα δεν θα ξεχάσει ποτέ από τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής «Φτάσαμε».

Ακόμη, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αποσπάσματα από σπουδαίες ταξιδιωτικές εκπομπές της ΕΡΤ που άφησαν εποχή, όπως «Μένουμε Ελλάδα», «World Party» και άλλες.

Στη συνέχεια, συναντάμε τη Ρέα Βιτάλη, η οποία μοιράζεται ιστορίες πίσω από τις κάμερες της εκπομπής «Κεραία» και  συναντάμε τον Πέτρο Τατσόπουλο πίσω από τα μικρόφωνα του Πρώτου Προγράμματος.

Επίσης, θα παρακολουθήσουμε preview απ’ όσα θα γίνουν στις αγαπημένες μας σειρές, «Η παραλία», «Ηλέκτρα», «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», «Ο όρκος ΙΙ» την εβδομάδα που έρχεται.

Και, φυσικά, η εκπομπή προτείνει, και αυτό το Σάββατο, σπουδαίες ταινίες και σειρές που μπορούμε να παρακολουθήσουμε στο ERTFLIX.

Παρουσίαση: Κωνσταντίνα Κομμάτα, Μιχάλης Παπαδημητρίου

Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου

Αρχισυνταξία: Τατιάνα Χατζή

Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Παραγωγή: Plan A

Δείτε το trailer.

«ΕΡΤ Backstage»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 17:00, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Μιχάλης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν στους τηλεθεατές οτιδήποτε συμβαίνει σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ, μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πρωτότυπα παιχνίδια και μοναδικά αφιερώματα.

Πώς είναι άραγε οι παρουσιαστές των αγαπημένων μας ενημερωτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών εκπομπών πίσω από τις κάμερες; Τι επικρατεί σε μία πρόβα της Ορχήστρας της ΕΡΤ πριν από μία μεγάλη συναυλία; Πώς είναι να βρίσκεσαι στα στούντιο της ιστορικής Ελληνικής Ραδιοφωνίας και πώς μοιάζουν οι διάδρομοι του θρυλικού αρχείου της ΕΡΤ;

Ακόμη, spoilers από τις σειρές που δεν χάνουμε επεισόδιο, στιγμές που συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν, άνθρωποι που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα και πρωταγωνιστές που ήδη έχουμε αγαπήσει… πίσω από τις κάμερες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ με τα κανάλια της ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ NEWS, ΕΡΤ Sports, με τους διεθνείς της πομπούς ΕΡΤ World, Voice of Greece – Hellenic Radio και το ERTFLIX, αλλά και με τα Ραδιόφωνά της και το ERT εcho αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό περιεχομένου στη χώρα.

Μια εκπομπή της ΕΡΤ αφιερωμένη στην ΕΡΤ και στο πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο της ελληνικής τηλεόρασης!

Κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ1, και σε επανάληψη, κάθε Κυριακή, στις 15:00.