ΕΡΤ1 – Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου – Ένας μήνας...

ΕΡΤ1 – Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου – Ένας μήνας από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία  | Πέμπτη 24.03.2022

ΕΡΤ1

Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου
Ένας μήνας από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία

Ένας μήνας από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία κλείνει σήμερα και παρά την καταστροφή και την αιματοχυσία, δεν φαίνεται προοπτική ειρήνευσης στην περιοχή, αντίθετα οι συνέπειες της ρωσικής εισβολής βαθαίνουν.

Η ΕΡΤ1, με ακόμα μία έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, απόψε στις 23:00, με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου, επιχειρεί να συνθέσει την εικόνα από το πολεμικό μέτωπο στην Ουκρανία, αλλά και το διπλωματικό και πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο στις Βρυξέλλες από την κρίσιμη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Οι ανταποκριτές της ΕΡΤ από τις Βρυξέλλες, αλλά και από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, και οι απεσταλμένοι της δημόσιας τηλεόρασης από την Ουκρανία δίνουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Επιστήμονες και ειδικοί αναλυτές καταθέτουν τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις τους για τα τεκταινόμενα.

Οι αποφάσεις του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι  νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, το προσφυγικό, η ενεργειακή και επισιτιστική κρίση παρουσιάζονται στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με την Αντριάνα Παρασκευόπουλου.