ΕΡΤ1 – Ευεξία και φύση στις «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» 24.10.2020

ΕΡΤ1 – Ευεξία και φύση στις «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» 24.10.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ
«Ευεξία και φύση»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, στις 16:00

Καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν σήμερα την ευεξία, ο χώρος της ομορφιάς γίνεται πιο δημοκρατικός. Απλότητα, εσωτερική αρμονία και προϊόντα με βάση την ελληνική φύση, είναι μερικά από τα θέματα τα οποία προσεγγίζει η εκπομπή «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 16:00 στην ΕΡΤ1.

Η podcaster και beauty expert Κορίνα Βρούσια, αναφέρεται στη γυναικεία αυτοπεποίθηση στα χρόνια της τέλειας εικόνας που δημιούργησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σημειώνει ότι πολλές γυναίκες σήμερα επιστρέφουν στην ουσία.

Η Αλεξάνδρα Βεκιάρη, face yoga expert, περιγράφει το μυϊκό σύστημα του προσώπου και εξηγεί γιατί η διατήρησή του σε καλή φυσική κατάσταση οδηγεί στην ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας.

Ο πρωτοπόρος Γιώργος Κορρές, φαρμακοποιός και ιδρυτής της Korres, μιλάει για την εμπειρία του στο πρώτο ομοιοπαθητικό φαρμακείο της χώρας και εξηγεί πώς ξεκίνησε η δική του ενασχόληση με τα ελληνικά βότανα, η οποία τον οδήγησε στην ίδρυση της εταιρείας το 1996.

Η Μαίρη Αδαμοπούλου, δημοσιογράφος και αρχαιολόγος, περιγράφει το μπουντουάρ της αρχαίας Ελληνίδας, το οποίο δεν θα είχε τίποτα να ζηλέψει, όπως τονίζει, από εκείνο της σύγχρονης Ελληνίδας.

Παρουσίαση – αφήγηση: Κάτια Ζυγούλη

Ιδέα – καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα

Αρχισυνταξία: Έλις Κις, Βιβή Μωραΐτου

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης

Διεύθυνση παραγωγής: Παντελής Καρασεβδάς

Παραγωγή: Μάριαμ Κάσεμ

Εκτέλεση παραγωγής: Filmiki Productions