ΕΡΤ1 – Η Άννα Κορακάκη και η Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα 2021 στον «ΔΡΟΜΟ...

ΕΡΤ1 – Η Άννα Κορακάκη και η Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα 2021 στον «ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas» | 22 & 23.07.2021

Η Άννα Κορακάκη και η Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα 2021
στον «ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas»
Με τον Γιώργο Καπουτζίδη 

Τη «χρυσή» ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, καθώς και την πιο αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων, την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα 2021, συναντά ο Γιώργος Καπουτζίδης, την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 20:40 και την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 στις 17:20, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1. 

Mε επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, η εκπομπή παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα.

Με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Καπουτζίδη και μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, η εκπομπή  μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Μετά την τηλεοπτική μετάδοσή της, η εκπομπή είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

Ποια είναι η Team Hellas

Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης

Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου

Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη

Παραγωγή: AN Sports and Media

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, ώρα 20:40

Άννα Κορακάκη – Σκοποβολή 10/25μ.

Το 2018, η Άννα Κορακάκη έγινε το πρώτο μέλος της Team Hellas, κερδίζοντας πρώτη από όλους την πρόκριση για τους Αγώνες του Τόκιο. Λίγους μήνες αργότερα, έγινε η πρώτη γυναίκα που ξεκινούσε τη λαμπαδηδρομία από την Αρχαία Ολυμπία.
Στο Τόκιο θα είναι σημαιοφόρος στην Τελετή Έναρξης, μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια, ως η μοναδική Ελληνίδα που έχει κερδίσει δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση.
Αποδεικνύεται και εξαιρετική δασκάλα, αφού έμαθε στον Γιώργο Καπουτζίδη να βρίσκει στόχο, στο… κέντρο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, ώρα 17:20
Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα 2021

Είναι η πιο αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων. Την περιμένουμε κάθε τέσσερα χρόνια (αυτή τη φορά ήταν 5) για να τη θαυμάσουμε, να ξενυχτήσουμε μαζί της και να συγκινηθούμε.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνάντησε τα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας 2021 στον Δρόμο για το Τόκιο, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τις αγωνίες, τις δυσκολίες και τα όνειρα των αθλητριών και των αθλητών που θα μας εκπροσωπήσουν στο Τόκιο στους πιο ιδιαίτερους Αγώνες στη σύγχρονη Ιστορία.

Ένα ξεχωριστό επεισόδιο με τα μέλη της Team Hellas, που θα προβληθεί λίγη ώρα μετά την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.