ΕΡΤ1: «Η τούρτα της μαμάς» (Αλλαγή επεισοδίων) – Τροποποιήσεις προγράμματος 10, 17...

ΕΡΤ1: «Η τούρτα της μαμάς» (Αλλαγή επεισοδίων) – Τροποποιήσεις προγράμματος 10, 17 & 24.02.2022

ΕΡΤ1- Τροποποιήσεις προγράμματος

Η σειρά «Η τούρτα της μαμάς» προγραμματίζεται ως εξής:
Σήμερα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, στις 22:00, θα μεταδοθεί σε επανάληψη, το επεισόδιο «Το διαζύγιο» Α’ Μέρος 
Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, στις 22:00, θα μεταδοθεί σε επανάληψη το επεισόδιο «Το διαζύγιο»  Β’ Μέρος
Το (νέο) 17ο επεισόδιο, με τίτλο «Δύο νέες αφίξεις» προγραμματίστηκε για την  Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 22:00.
Ομοίως, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, στις 16:00, θα επαναληφθεί το επεισόδιο «Το διαζύγιο» Α’ Μέρος,  ενώ το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα, το επεισόδιο «Το διαζύγιο» Β’ Μέρος.
 
Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στις 00:15, προγραμματίστηκε σε επανάληψη η εκπομπή «ΚΕΡΑΙΑ» (Ε) με το επεισόδιο «Παιδικός Καρκίνος» Α’ Μέρος και τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου,στις 00:15, αντίστοιχα, το επεισόδιο «Παιδικός Καρκίνος» Β’ Μέρος.
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

22:00«Η τούρτα της μαμάς»
«Το διαζύγιο» Α’ Μέρος Κ8 (Ε) W

Στο αποψινό οικογενειακό δείπνο, ο Κυριάκος και η Βέτα θα βάλουν τις υπογραφές για το διαζύγιό τους…

Παρόντες θα είναι ο Διαμαντής, δικηγόρος του Κυριάκου, και η Αμαλία, δικηγόρος της Βέτας, που και αυτοί, όπως και η Βέτα με τον Κυριάκο, είναι σε διάσταση. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και τα δυο ζευγάρια δεν χάνουν ευκαιρία για καβγάδες και πιπεράτες σπόντες.

Όλο αυτό το κλίμα, όμως, υποδηλώνει πως το πάθος και η αγάπη μεταξύ των δύο ζευγαριών δεν έχει σβήσει, κάτι που όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αντιλαμβάνονται, γι’ αυτό και θα κάνουν ό,τι μπορούν να μην αφήσουν τις τελικές υπογραφές να πέσουν στα χαρτιά του διαζυγίου.

Παράλληλα, ο Ρήγας, το σέξι αγόρι με τα τατουάζ, συνεχίζει να εμφανίζεται απρόσκλητο στους κήπους του σπιτιού και προκαλεί αναστάτωση στη Μαριλού.

Guests: Ο Τάσος Ιορδανίδης (Διαμαντής) και η Θάλεια Ματίκα (Αμαλία) εμφανίζονται στους ρόλους των δικηγόρων του Κυριάκου και της Βέτας, αντίστοιχα.

Στον ρόλο του Ρήγα ο Αποστόλης Μπαχαρίδης.

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022
22:00 «Η τούρτα της μαμάς»
«Το διαζύγιο» Β’ Μέρος Κ8 (Ε) W

Οι εντάσεις και οι καβγάδες μεταξύ των δύο εν διαστάσει ζευγαριών, της Βέτας και του Κυριάκου, της Αμαλίας και του Διαμαντή, καλά κρατούν.

Οι δύο γυναίκες δεν χάνουν ευκαιρία να «προκαλούν» τους πρώην συντρόφους τους. Ο Διαμαντής το διασκεδάζει και φροντίζει να πυροδοτεί την κατάσταση, ενώ ο Κυριάκος, στα όρια της κατάρρευσης με το επικείμενο διαζύγιο, δεν σταματάει να πίνει τη βότκα σαν νερό.

Όταν, όμως, ο Διαμαντής και η Αμαλία θυμηθούν κάποιες στιγμές από την κοινή τους ζωή, όλη η ένταση θα μετατραπεί σε πάθος και το ζευγάρι θα βρεθεί στο τροχόσπιτο για να ζήσει τον έρωτά του! Το παιχνίδι των «αναμνήσεων», που πέτυχε για το ζευγάρι των δικηγόρων, θα δώσει στον Κυριάκο την ιδέα να παίξει το τελευταίο του χαρτί και να ξυπνήσει το πάθος στη Βέτα, για να σωθεί ο γάμος τους, με τη βοήθεια του Θωμά.

Η Μαριλού έχει βρει τον μπελά της με τον μυστηριώδη Ρήγα, του οποίου την ύπαρξη προσπαθεί να κρατήσει μυστική, αλλά, όταν τους πετυχαίνει η Ευανθία, της τον συστήνει ως Στέλιο με ιδιότητα μάγειρα και λίγο αργότερα, που τυχαία τους συναντά και ο Πάρης, του τον συστήνει ως Τζίμη με ιδιότητα μανικιουρίστ! Τι μπέρδεμα είναι αυτό;

Guests: Ο Τάσος Ιορδανίδης (Διαμαντής) και η Θάλεια Ματίκα (Αμαλία) εμφανίζονται στους ρόλους των δικηγόρων του Κυριάκου και της Βέτας, αντίστοιχα.

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)
22:00 «Η τούρτα της μαμάς»
«Δύο νέες αφίξεις»
Δυο νέες αφίξεις έχουμε στην οικογένεια του Τάσου και της Ευανθίας. Το μωρό  της Τζένης και του Θωμά γεννιέται και οι ετοιμασίες στο σπίτι ξεκινάνε. Μάσκες παντού, για να προστατέψουν το μωρό μέχρι να σαραντίσει. Ο Θωμάς είναι στενοχωρημένος που το μωρό κλαίει κάθε φορά που τον βλέπει.

Η Τζένη χαλαρή, όπως πάντα, και ο Πάρης σε πλήρη ετοιμότητα, λες και το παιδί είναι δικό του. Ταυτόχρονα, ο Ρήγας είναι πάλι εκεί και η Αλεξάνδρα πιέζει τη Μαριλού να μιλήσει. Μάλλον ήρθε η ώρα να μας αποκαλύψει την ταυτότητά του ή πάλι θα το αναβάλει;