ΕΡΤ1: «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη – «Επάγγελμα μοντέλο» (Α΄ Μέρος)...

ΕΡΤ1: «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη – «Επάγγελμα μοντέλο» (Α΄ Μέρος) 04.07.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΔΑΣ
Με την Κάτια Ζυγούλη
«Επάγγελμα μοντέλο» (Α΄ Μέρος)

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, στις 16:00

Λάμψη, ομορφιά, σκληρή δουλειά και εμπειρίες ζωής. Στον λαμπερό αλλά και απαιτητικό κόσμο του μόντελινγκ μάς μεταφέρει η εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη, το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 και ώρα 16:00 στην ΕΡΤ1.

Η Βίκυ Καγιά μιλάει στην Κάτια Ζυγούλη για τα πρώτα της βήματα στον χώρο στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών και θυμάται το πρώτο της κάστινγκ.

Η Έστερ Μαστρογιάννη μοιράζεται με την Κάτια Ζυγούλη το δικό της ντεμπούτο στην ηλικία των δεκαέξι και τις πρώτες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, ενώ ο Παρασκευάς Μπουμπουράκας, μιλάει για τις δικές του εμπειρίες στο μόντελινγκ, ένα ταξίδι αυτογνωσίας, όπως λέει ο ίδιος.

Η Δομινίκη Grnova εξηγεί πως η αυτοπεποίθηση ενός μοντέλου αποκτάται μέσα από την εμπειρία, ενώ ο φωτογράφος Θανάσης Κρίκης μιλάει για τις δημιουργικές σχέσεις που αναπτύσσονται σε μια φωτογράφηση, σημειώνοντας ότι σήμερα δεν υπάρχει ένα μόνο πρότυπο ομορφιάς.

Στον οίκο Parthenis, η Ορσαλία Παρθένη μιλάει για γυναίκες-μοντέλα, οι οποίες σε μεγαλύτερη ηλικία εξακολουθούν να εκπέμπουν λάμψη και ομορφιά.

Παρουσίαση – αφήγηση: Κάτια Ζυγούλη

Ιδέα – Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα

Αρχισυνταξία: Έλις Κις

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Βιβή Μωραΐτου

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης

Διεύθυνση παραγωγής: Παντελής Καρασεβδάς

Παραγωγή: Μάριαμ Κάσεμ

Εκτέλεση παραγωγής: Filmiki Productions