ΕΡΤ1: «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη – «Επάγγελμα μοντέλο» (Β΄ Μέρος)...

ΕΡΤ1: «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη – «Επάγγελμα μοντέλο» (Β΄ Μέρος) 11.07.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΔΑΣ
Με την Κάτια Ζυγούλη
«Επάγγελμα μοντέλο» (Β΄ Μέρος)

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, στις 16:00

Το μόντελινγκ είναι συνώνυμο με τη γοητεία. Όμως, πόσο γοητευτική είναι τελικά η δουλειά του μοντέλου; Ποια είναι τα πρότυπα ομορφιάς σήμερα και πόσο σημασία έχει τώρα η έννοια της διαφορετικότητας; Στα ερωτήματα αυτά απαντάει η εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη, το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 και ώρα 16:00 στην ΕΡΤ1.

Ο φωτογράφος Θανάσης Κρίκης ανατρέχει στις χρυσές εποχές του μόντελινγκ, ενώ η Κάτια Ζυγούλη και η Βίκυ Καγιά μοιράζονται απόψεις για τον ανταγωνισμό των μοντέλων στον ελληνικό χώρο της μόδας.

Στη συνέχεια, η Κάτια Ζυγούλη συνομιλεί με την Έστερ Μαστρογιάννη για τις πιο σκληρές πλευρές ενός λαμπερού επαγγέλματος, ενώ η Δομινίκη Grnova σημειώνει πόσο πολύ έχουν αλλάξει τον κόσμο του μόντελινγκ η τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στον οίκο Parthenis, η Ορσαλία Παρθένη μιλάει για τα διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς που επικρατούν τώρα, ενώ ο Mike Vasilakis εξηγεί πώς μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη μεγάλη του αγάπη, το skate, και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον εγχώριο αλλά και διεθνή χώρο του μόντελινγκ.   

Παρουσίαση – αφήγηση: Κάτια Ζυγούλη

Ιδέα – Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα

Αρχισυνταξία: Έλις Κις, Βιβή Μωραΐτου

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης

Διεύθυνση παραγωγής: Παντελής Καρασεβδάς

Παραγωγή: Μάριαμ Κάσεμ

Εκτέλεση παραγωγής: Filmiki Productions