ΕΡΤ1 – ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ «@Home: Το στιλ μένει...

ΕΡΤ1 – ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ «@Home: Το στιλ μένει στο σπίτι» 09.01.2021

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
«Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη»
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021, στις 16:00
«@Home: Το στιλ μένει στο σπίτι»

Σ’ αυτό το νέο επεισόδιο της εκπομπής, που μεταδίδεται το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 16:00 στην ΕΡΤ1, η Κάτια Ζυγούλη παρουσιάζει ιστορίες μόδας με άρωμα σπιτικό και οικείο.

Σε μια εποχή που επιβάλλεται να μένουμε σπίτι, το lounge wear αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενδυματολογική μας καθημερινότητα. Τι επιλέγουμε να φορέσουμε και πώς «ντύνουμε» τον χρόνο μας; Πώς διαμορφώνουμε τον χώρο μας την εποχή που τον χρησιμοποιούμε και ως επαγγελματική στέγη;

Η Ιωάννα Παππά μιλάει για τις ισορροπίες μεταξύ μητρότητας και επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ σημειώνει τη σημασία που έχει για εκείνη η προσωπική εμφάνιση την εποχή του εγκλεισμού. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται επίσης στο θηλυκό, αλλά με άνεση στιλ που υιοθετεί.

Οι δίδυμες Τόνια και Νάντια Μητρούδη εξηγούν πώς τα υφάσματα που χρησιμοποιούν στις συλλογές ρούχων της οικογενειακής επιχείρησής τους εξιστορούν τις δικές τους ιστορίες. Παράλληλα, η αδερφή τους, Φαίη Μητρούδη, αναφέρεται στη νέα προσθήκη στην οικογενειακή δημιουργικότητα, με είδη για το σπίτι.

Η ειδικευμένη στην ψυχολογία χώρου interior designer Ιόλη Χιωτίνη,  μας μιλάει για την επιστήμη της και σημειώνει πώς ο προσωπικός μας χώρος καλείται να καλύψει τις πρακτικές αλλά και τις συναισθηματικές μας ανάγκες.

Παρουσίαση-αφήγηση: Κάτια Ζυγούλη

Ιδέα-καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα

Σύμβουλος περιεχομένου: Έλις Κις

Αρχισυνταξία: Βιβή Μωραΐτου – Ιωάννα Μιχελάκου

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης

Παραγωγή: Μάριαμ Κάσεμ

Διεύθυνση παραγωγής: Παντελής Καρασεβδάς

Εκτέλεση παραγωγής: Filmiki Productions