ΕΡΤ1: «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» – «Tι να φορέσω σήμερα;»...

ΕΡΤ1: «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» – «Tι να φορέσω σήμερα;» 26.09.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ

«Tι να φορέσω σήμερα;»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, στις 16:00

Είναι ένα ερώτημα που απευθύνουμε καθημερινά στον εαυτό μας. «Τι να φορέσω σήμερα;». Την απάντηση επιχειρεί να δώσει η εκπομπή «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 16:00, στην ΕΡΤ1.

Η Σία Κοσιώνη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μιλάει για τη δική της σχέση με τη μόδα και πώς η επαγγελματική της πορεία την οδήγησε σε ένα διαχρονικό στυλ ντυσίματος.

Η Βάσω Παπαγιαννακοπούλου, διευθύντρια του περιοδικού Madame Figaro Greece, εξηγεί ότι αν και οι σημερινές γυναίκες έχουν τις πιο υπερφορτωμένες ντουλάπες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έρχονται πολλές φορές αντιμέτωπες με το δίλλημα τού «δεν έχω τι να βάλω».

O σύμβουλος μόδας Μιχάλης Πάντος τονίζει τη σημασία που έχει η έννοια της ισορροπίας στο ντύσιμο και εξηγεί γιατί οι Ελληνίδες γυναίκες αγαπούν τον ενδυματολογικό πλουραλισμό και το χρώμα.

Η Έλενα Παπασταύρου, ενδυματολόγος και fashion director του περιοδικού Beauté, μοιράζεται κομψές και πρακτικές λύσεις και δίνει συμβουλές για το καθημερινό μας ντύσιμο.

Παρουσίαση – αφήγηση: Κάτια Ζυγούλη

Ιδέα – καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα

Αρχισυνταξία: Έλις Κις, Βιβή Μωραίτου

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Δ/νση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης

Δ/νση παραγωγής: Παντελής Καρασεβδάς

Παραγωγή: Μάριαμ Κάσεμ

Εκτέλεση παραγωγής: Filmiki Productions