ΕΡΤ1 – «Μαμά-δες»: Η Φαίη Σκορδά και ο Τάσος Κωστής καλεσμένοι της...

ΕΡΤ1 – «Μαμά-δες»: Η Φαίη Σκορδά και ο Τάσος Κωστής καλεσμένοι της Τζένης Θεωνά | Κυριακή 07.01.2024

ΕΡΤ1

Η Φαίη Σκορδά και ο Τάσος Κωστής
καλεσμένοι της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες»

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, στις 16:00

Η εκπομπή «Μαμά – δες» έρχεται την πρώτη Κυριακή του χρόνου, 7 Ιανουαρίου 2024, στις 16:00, στην ΕΡΤ 1, με νέο κύκλο εκπομπών.

Ποδαρικό στην εκπομπή για τη νέα χρονιά κάνει η Φαίη Σκορδά, η οποία υποδέχεται την Τζένη Θεωνά στο στούντιο της εκπομπής της και μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, τη δεμένη σχέση με την οικογένεια, την καριέρα της και τα παιδιά της.

Η Μαματσίτα έρχεται και τη νέα χρόνια με μια ανατρεπτική συνταγή, για να φάνε τα παιδιά μας θρεπτικά και υγιεινά. Φτιάχνει κρέπες κόκκινης φακής, με μόλις δύο υλικά και μάλιστα χωρίς αλεύρι, γαλακτοκομικά και γλουτένη.

Η Ανούσα Μελά μάς δείχνει πώς να εμπλουτίσουμε το στιλ μας μέσω των αξεσουάρ, και συγκεκριμένα με υπέροχες στέκες, που μπορούν να διαφοροποιήσουν την εμφάνισή μας ακόμα κι αν φορέσουμε το ίδιο ρούχο ξανά.

Ο Τάσος Κωστής, ένας υπερήφανος μπαμπάς, αλλά και ένας τρισευτυχισμένος παππούς, μιλάει για τον γιο του, για τα εγγόνια του και για τη γυναίκα του, που δεν τον άφησε ποτέ –όπως χαρακτηριστικά λέει– να καβαλήσει το καλάμι.

«Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά κάθε Κυριακή, στις 16:00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά
Αρχισυνταξία-επιμέλεια εκπομπής: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Δημοσιογραφική ομάδα: Εύη Λεπενιώτη, Λάμπρος Σταύρου
Παραγωγή: DigiMum IKE

Δείτε το trailer.
Δείτε το φωτογραφικό υλικό.