ΕΡΤ1 – Μόδα και μουσική στις «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη»...

ΕΡΤ1 – Μόδα και μουσική στις «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» 02.01.2021

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
«Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη»
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, στις 16:00

«Μόδα και μουσική» 

Η μουσική πάντα έκανε δυνατά γκρουπ με τη μόδα και η μόδα ήταν πάντα η πιο πιστή της φαν. Πώς τα μουσικά ρεύματα ντύνουν τη ζωή και πόσο η μουσική ντύνει κοινωνικές επαναστάσεις; Πώς αντιμετωπίζουν τη μόδα και τους σχεδιαστές οι καλλιτέχνες που ντύνονται για το live τους; Τι βάζουν σε προτεραιότητα για να επικοινωνήσουν σωστά τη δουλειά και την προσωπικότητά τους; Αυτές οι «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» αναζητούν φυλές του στιλ που έχουν μουσικό αυτί.

Στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, στις 16:00, στην ΕΡΤ1, η Κάτια Ζυγούλη συναντά νέους δημιουργούς, που η φουτουριστική οπτική τους δημιουργεί… εικόνες από το μέλλον μας.

Η Katerine Duska βλέπει στα ρούχα που επιλέγει για τα videoclip της μόνο συμπρωταγωνιστές και μέσα από τις διαφορετικές εικόνες της εξερευνά και ανακαλύπτει καλλιτεχνικές πτυχές της.

Επηρεάζουν τα κομμάτια που συνθέτει την εμφάνιση μιας μουσικού; Σύμφωνα με την Kid Moxie, το ενδυματολογικό ύφος αναπόφευκτα παρασύρεται από το μουσικό.
Για τον Leon of Athens η μουσική και η μόδα προχωρούν σταθερά χέρι-χέρι, αφού οποιοδήποτε είδος μουσικής κι αν σκεφτεί έχει το δικό της στιλ.

Παρουσίαση-αφήγηση: Κάτια Ζυγούλη

Ιδέα-καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα

Σύμβουλος περιεχομένου: Έλις Κις

Αρχισυνταξία: Βιβή Μωραΐτου – Ιωάννα Μιχελάκου

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης

Παραγωγή: Μάριαμ Κάσεμ

Διεύθυνση παραγωγής: Παντελής Καρασεβδάς

Εκτέλεση παραγωγής: Filmiki Productions