ΕΡΤ1 – Ο Γιώργος Μαυρωτάς και ο Θάνος Μωραΐτης στην εκπομπή «ΕΠΤΑ»...

ΕΡΤ1 – Ο Γιώργος Μαυρωτάς και ο Θάνος Μωραΐτης στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη | Σάββατο 12.02.2022

ΕΡΤ1

Ο Γιώργος Μαυρωτάς και ο Θάνος Μωραΐτης
στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη 
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, στις 13:00

Καλεσμένοι της Βάλιας Πετούρη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Επτά», το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, στις 13:00, είναι ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Αθλητισμού, Θάνος Μωραΐτης, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, με αφορμή τα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

ΕΠΤΑ

Κάθε Σάββατο, στις 13:00

Η εκπομπή, που επικεντρώνεται στην πολιτική ανασκόπηση της εβδομάδας  με οπτικοποιημένα video, είναι και διαδραστική. Ο διάλογος για το πρώτο θέμα της επικαιρότητας, τον οποίο συντονίζει ο υποδιευθυντής του ενημερωτικού site της ΕΡΤ Τάσος Οικονόμου, αρχίζει δύο μέρες νωρίτερα με την ανακοίνωση του καλεσμένου στο ertnews.gr και συνεχίζεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Πρωτότυπη είναι και η παρουσίαση της εκπομπής, που γίνεται σε δύο στούντιο.  Στο πρώτο βρίσκεται ο κεντρικός καλεσμένος, ενώ από το δεύτερο στούντιο παρεμβαίνουν ο καλεσμένος που προέρχεται από τον κοινωνικό και επιστημονικό χώρο, αλλά και οι τηλεθεατές μέσω των αναρτήσεών τους.

Στόχος της εκπομπής είναι, όχι μόνον η διαρκής ανανέωση, αλλά και η πολυφωνία, καθώς και ο εμπλουτισμός της συνέντευξης με τη συμμετοχή των τηλεθεατών.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη
Αρχισυντάκτης κοντρόλ: Θοδωρής Καρυώτης
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σταμούλης