ΕΡΤ1 – Οι Χ. Δούκας, Γ. Χατζηιακώβου, Ν. Μαραβέγιας, Ν. Αργύρης, Β....

ΕΡΤ1 – Οι Χ. Δούκας, Γ. Χατζηιακώβου, Ν. Μαραβέγιας, Ν. Αργύρης, Β. Κορκίδης και Κ. Λασκαράτος στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη | Σάββατο 07.05.2022

ΕΡΤ1

Οι Χ. Δούκας, Γ. Χατζηιακώβου, Ν. Μαραβέγιας, Ν. Αργύρης,
Β. Κορκίδης και Κ. Λασκαράτος
στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη 
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 7 Μαΐου 2022, στις 13:00

Καλεσμένοι της Βάλιας Πετούρη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Επτά», το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, στις 13:00, είναι ο Χάρης Δούκας, αναπληρωτής καθηγητής Ενεργειακής Πολιτικής, ο Γιώργος Χατζηιακώβου από τις εκδόσεις «ΑΡΜΟΣ», ο Ναπολέων Μαραβέγιας, καθηγητής Μακροοικονομικής Ανάλυσης, ο Νίκος Αργύρης, πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κώστας Λασκαράτος.

ΕΠΤΑ

Κάθε Σάββατο, στις 13:00

Η εκπομπή, που επικεντρώνεται στην πολιτική ανασκόπηση της εβδομάδας με οπτικοποιημένα video, είναι και διαδραστική. Ο διάλογος για το πρώτο θέμα της επικαιρότητας, τον οποίο συντονίζει ο υποδιευθυντής του ενημερωτικού site της ΕΡΤ Τάσος Οικονόμου, αρχίζει δύο μέρες νωρίτερα με την ανακοίνωση του καλεσμένου στο ertnews.gr και συνεχίζεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Πρωτότυπη είναι και η παρουσίαση της εκπομπής, που γίνεται σε δύο στούντιο.  Στο πρώτο βρίσκεται ο κεντρικός καλεσμένος, ενώ από το δεύτερο στούντιο παρεμβαίνουν ο καλεσμένος που προέρχεται από τον κοινωνικό και επιστημονικό χώρο, αλλά και οι τηλεθεατές μέσω των αναρτήσεών τους.

Στόχος της εκπομπής είναι, όχι μόνον η διαρκής ανανέωση, αλλά και η πολυφωνία, καθώς και ο εμπλουτισμός της συνέντευξης με τη συμμετοχή των τηλεθεατών.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Τάσος Οικονόμου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σταμούλης
Αρχισυντάκτης κοντρόλ: Θοδωρής Καρυώτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης