ΕΡΤ1: ΠΡΕΜΙΕΡΑ Δευτέρα 10.10, στις 13:00 | «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν»...

ΕΡΤ1: ΠΡΕΜΙΕΡΑ Δευτέρα 10.10, στις 13:00 | «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά


ΕΡΤ1 – Πρεμιέρα: «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν»

με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά

 Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρα 13:00-15:00

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μας κρατούν συντροφιά καθημερινά από  Δευτέρα έως Παρασκευή13:00-15:00,  στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022.

Η εκπομπή «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη μεσημεριανή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν» θα μιλήσει με όλους και για όλα. Θα βγει στον δρόμο, θα επικοινωνήσει με όλη την Ελλάδα, θα μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, θα διασκεδάσει και θα δώσει έναν ξεχωριστό ρυθμό στα μεσημέρια μας.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 15:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλησπέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.

Σκηνοθέτης: Κώστας Γρηγορακάκης
Αρχισυντάκτης: Γιώργος Βλαχογιάννης
Βοηθός αρχισυντάκτη: Ελένη Καρποντίνη
Συντακτική ομάδα: Ράνια Αλευρά, Σπύρος Δευτεραίος, Ιωάννης Βλαχογιάννης, Γιώργος Πασπαράκης, Θάλεια Γιαννακοπούλου
Ειδικός συνεργάτης: Μιχάλης Προβατάς
Υπεύθυνη καλεσμένων: Τεριάννα Παππά
Executive producer: Raffaele Pietra
Διεύθυνση παραγωγής: Λίλυ Γρυπαίου

Δείτε το τρέιλερ.