ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στη δεκαετία του ’50 και...

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στη δεκαετία του ’50 και του ’60» 15.05.2021

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

«Λαϊκά και ηλεκτρονικό αρμόνιο»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 15 Μαΐου 2021, ώρα 22:00

Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ» στις 22:00, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο μεταφέρεται στη δεκαετία του ’50 και του ’60 και στις αξέχαστες, ελληνικές και ξένες επιτυχίες της εποχής.

Με συνδετικό κρίκο το ηλεκτρικό αρμόνιο και το χαρακτηριστικό του ήχο, το ροκ εντ ρολ και το σέικ συναντούν «καθαρόαιμα» και αγαπημένα λαϊκά και μας προσφέρουν ένα ξεχωριστό βράδυ.

Ο Χρήστος Δάντης, η Χριστίνα Μαραγκόζη, ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Δήμητρα Σταθοπούλου, ο Βαγγέλης Τσακνάκης, η Τίνα Τράκου και η Νάιρα Αλεξοπούλου συμπράττουν με τον μαέστρο, Μιχάλη Παπαδάκη και την ορχήστρα Φαρφίσα Πρότζεκτ.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, η παρουσία του κορυφαίου σολίστα του μπουζουκιού, Μανώλη Καραντίνη, ο οποίος απoδεικνύει με τη δεξιοτεχνία του ότι ο εξηκονταετής «γάμος» του μπουζουκιού με τον ηλεκτρικό ήχο του αρμονίου, καλά κρατεί!

Στη δεκαετία του ’80 μας μεταφέρει ο Γιάννης Γιοκαρίνης, από τους κορυφαίους οργανίστες και λάτρεις του ηλεκτρικού αρμονίου, το οποίο «σφράγισε» και το έργο του.

Στην παρέα της εκπομπής και ο συγγραφέας, μουσικός ερευνητής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιώργος Τσάμπρας.

Ακόμη στη μουσική συντροφιά, η ηθοποιός Κωνσταντίνα Τζώρτζη, οι δημοσιογράφοι Σπυριδούλα Τριάντου και Θανάσης Βάγιος, η παρουσιάστρια Έλσα Τόλη, η Λία Μπαρόλα και η Ειρήνη Καραγιάννη.

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», Σάββατο 15 Μαΐου στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Καραμαλίκης

Διεύθυνση ορχήστρας: Μιχάλης Παπαδάκης

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση