ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στο θεατρικό τραγούδι» 08.06.2019

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στο θεατρικό τραγούδι» 08.06.2019

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Κάθε Σάββατο βράδυ στις 22:00 στην EΡΤ1, μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στο θεατρικό τραγούδι»

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1,  η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο ταξιδεύει στα τραγούδια και στις μουσικές του θεάτρου με συνοδοιπόρο μία από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς: τη Λυδία Κονιόρδου!

Στην ξεχωριστή αυτή εκπομπή θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια κορυφαίων δημιουργών (Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Χρήστος Λεοντής, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Διονύσης Τσακνής κ.ά.), που γράφτηκαν για θεατρικές παραστάσεις.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι: Βασίλης Λέκκας, Μάρθα Φριντζήλα, Ρίτα Αντωνοπούλου, Βασίλης Γισδάκης, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Χριστίνα Μαξούρη, Τζίνα Θλιβέρη, Αμέρισσα Φτούλη και, φυσικά, η ίδια η Λυδία Κονιόρδου.

Στην παρέα της βραδιάς, ο σκηνοθέτης Κώστας Τσιάνος, ο συνθέτης-σκηνοθέτης Λουκάς Θάνος, ο συνθέτης Θοδωρής Οικονόμου, ο θεατρικός παραγωγός Πάνος Κατσαρίδης και οι ηθοποιοί Παύλος Ορκόπουλος, Τάσος Ιορδανίδης, Ευγενία Δημητροπούλου, Αργύρης Πανταζάρας, Ντένης Μακρής,  Γιάννης Σοφολόγης, Άρτεμις Γρύμπλα και Παναγιώτα Βιτετζάκη.

Αυτό το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1, λέμε ΝΑΙ στα τραγούδια του θεάτρου και στη μεγάλη μας ηθοποιό Λυδία Κονιόρδου!

Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης.

Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.

Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης.

Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση.