ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στον μαέστρο Νίκο Στρατηγό» ...

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στον μαέστρο Νίκο Στρατηγό» 07.12.2019

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στον μαέστρο Νίκο Στρατηγό»

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος φιλοξενούν στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» έναν μουσικό με μεγάλη πορεία στη μουσική, στο θέατρο, στην τηλεόραση ακόμα και στο ραδιόφωνο: τον μαέστρο Νίκο Στρατηγό.

Στο στούντιο, καλεσμένοι καλλιτέχνες και φίλοι που μοιράστηκαν μαζί του επιτυχίες και στιγμές, που θα μας βάλουν και όλους εμάς σ’ αυτή τη μεγάλη παρέα του Σαββατόβραδου!

Τραγουδούν ζωντανά οι Πίτσα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Κούκα, Στέλιος Διονυσίου, Μπάμπης Τσέρτος, Δημήτρης Κοντογιάννης, Παύλος Κοντογιαννίδης, Τάκης Βαμβακίδης, Ανδρέας Λάφης, ενώ τραγουδά και χορεύει ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Μαζί τους, ο σπουδαίος Γιώργος Κωνσταντίνου και οι Ανδρέας Φουστάνος, Ντίνος Σπυρόπουλος, Αναστάσης Κολοβός, Φανή Παρλή, Μάριος Σέρτζιο Μπούσι, Τζούλια Σπυροπούλου, η δημοσιογράφος Κίκα Ρόκα και ο συγγραφέας Κώστας Παπασπήλιος.

Και αυτό το Σάββατο λοιπόν, στις 22:00, «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Λέμε «ΝΑΙ» στην ΕΡΤ1  

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Συντακτική ομάδα: Αλέξανδρος Καραμαλίκης, Δημήτρης Μηλιόγλου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.