ΕΡΤ1 – «ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ» Εορταστικό πρόγραμμα με τον Θέμη Αδαμαντίδη...

ΕΡΤ1 – «ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ» Εορταστικό πρόγραμμα με τον Θέμη Αδαμαντίδη 18.04.2020

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Κάθε Σάββατο βράδυ στις 22:00 στην EΡΤ1, μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

Ημερομηνία μετάδοσης: Μ. Σάββατο 18 Απριλίου 2020, ώρα 22:00
«Εορταστικό πρόγραμμα με τον Θέμη Αδαμαντίδη»

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 18 Απριλίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι» με παρουσιαστές τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, γιορτάζει την Ανάσταση με ανεπανάληπτες λαϊκές επιτυχίες και τον Θέμη Αδαμαντίδη σε μεγάλα κέφια.

Μαζί του, ο μετρ του μπουζουκιού Θανάσης Πολυκανδριώτης και οι Χρήστος Δάντης, Έλενα Παπαϊωάννου, Βασιλική Νταντά, Γιάννης Ξανθόπουλος και Γιάννης Αλεξάκης.

Στο γλέντι λένε «ναι» και τραγουδούν, οι ηθοποιοί Ελένη Φιλίνη, Νικολέττα Καρρά, Αρετή Πασχάλη, Δημήτρης Γαλάνης και ο ανατρεπτικός Γιάννης Κρητικός με τη λύρα και τις μαντινάδες του.

Αυγά με όλη την παρέα τσουγκρίζουν οι Μάρα Δαρμουσλή, Φανή Γεωργακοπούλου, Καλή Δάβρη, Πένυ Αγοραστού, Ρένος Ρώτας και η Τέτα Σαββάτη.

Για τον Θέμη Αδαμαντίδη μιλούν επίσης, ο ερευνητής ελληνικής μουσικής Κώστας Μπαλαχούτης και η Ροζίτα Σώκου που του έδωσε το δεκάρι το καλό στη θρυλική εκπομπή «Να η ευκαιρία»!

Το αναστάσιμο «Χριστός ανέστη» ψάλλει ο Θέμης Αδαμαντίδης μαζί με τους μαθητές του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η νύχτα της Ανάστασης στην ΕΡΤ1 μυρίζει γιασεμί…

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλη Μαρίνος

Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης

Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης

Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση

Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης