ΕΡΤ1 – «Τα νούμερα»: Επεισόδιο 2ο (Επανάληψη) | Τροποποίηση προγράμματος 09.12.2022

ΕΡΤ1 – «Τα νούμερα»: Επεισόδιο 2ο (Επανάληψη) | Τροποποίηση προγράμματος 09.12.2022

ΕΡΤ1 – Τροποποίηση προγράμματος

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 δεν θα μεταδοθεί το 12ο επεισόδιο της σειράς «Τα νούμερα», καθώς έχει προγραμματιστεί το 2ο επεισόδιο «Εν λευκώ» σε επανάληψη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022
22:00 ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ  (Ε)  W
Επεισόδιο 2ο: «Εν λευκώ»

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι η πρώτη καλεσμένη του Φοίβου Δεληβοριά στη «Νέα Μάντρα».
Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), όμως, έχει σοβαρές αντιρρήσεις, που κάμπτονται όταν ο Φοίβος τού υπόσχεται ότι θα γράψει τη συνέχεια του επιτυχημένου του παιδικού τραγουδιού, το «Κροκοδειλάκι νούμερο 2».
Όλα όμως πάνε στραβά μέχρι την πολυπόθητη πρεμιέρα: ο Φοίβος δεν βρίσκει κανένα κοινό μουσικά με τη Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς)  παθαίνει μια μανία με τον ηλεκτρονικό τζόγο και πιστεύει πως η Μποφίλιου του… φέρνει γκίνια και ο Νώντας –ένας πρώην σύντροφος της Κίρμπυ (Άννυ Θεοχάρη)– κανονίζει μάχη με τον Ζερόμ (Ζερόμ Καλούτα) για τα μάτια της, τη βραδιά της πρεμιέρας.
Τα πράγματα γίνονται πραγματικά ανησυχητικά, όταν η Νατάσα, λόγω ενός tweet της βρίσκεται στη φυλακή. Θα γίνει τελικά η πρεμιέρα; Και πώς θα συντελέσουν σ’ αυτό ο Πάνος Μουζουράκης,  η Φαίη Σκορδά, ο  Πάνος Σουρούνης, ο Ντίσνεϊ και ο… Καρλ Μαρξ;