ΕΡΤ1 – Τραγούδια της μικρής και της μεγάλης οθόνης στην εκπομπή «Στα...

ΕΡΤ1 – Τραγούδια της μικρής και της μεγάλης οθόνης στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι» 04.01.2019

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Κάθε Παρασκευή βράδυ στις 22:00 στην EΡΤ1, μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019, ώρα 22:00
«Τραγούδια και επιτυχίες της μικρής και της μεγάλης οθόνης»

Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι» ταξιδεύει πίσω στο χρόνο μέσα από τα τραγούδια και τις επιτυχίες της μικρής και της μεγάλης οθόνης.

Στην εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, θα ακουστούν τραγούδια που αγαπήσαμε και σημάδεψαν εποχές και γενιές.

Από το «Τρίτο στεφάνι» και τη «Μεθυσμένη πολιτεία» μέχρι την «Αναστασία» και το «Λόγω τιμής» και από το «Ρεμπέτικο» ώς την «Πολίτικη κουζίνα», θα θυμηθούμε, θα συγκινηθούμε και θα χορέψουμε.

Τις μοναδικές επιτυχίες της μικρής και της μεγάλης οθόνης ερμηνεύουν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ελένη Πέτα, η Μιρέλα Πάχου, ο Θοδωρής Νικολάου, η Γιάννα Βασιλείου, η Κωνσταντίνα Πάλλα, ο Κώστας Θωμόπουλος, η Αντριάνα Ανδρέοβιτς και ο Κωνσταντίνος Τσονόπουλος.

Στη μεγάλη παρέα, ο δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας και οι ηθοποιοί Άννα Ανδριανού, Δανάη Κατσαμένη, Αφροδίτη Βραχοπούλου, Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Νάταλι Δήμου, Ηρώ-Δήμητρα Μακρή, Χρύσα Κλούβα και Αγνή Χιώτη.

Μαζί μας επίσης,  ο personal trainer Γιώργος Ξηρός και ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέτσιος.

Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης.

Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.

Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης.

Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση.