ΕΡΤ1- Τροποποίηση και ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος | «Μουσικό κουτί» (26.04) & ελληνική...

ΕΡΤ1- Τροποποίηση και ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος | «Μουσικό κουτί» (26.04) & ελληνική ταινία «Στεφανία» (28.04.2023)

ΕΡΤ1- Τροποποίηση και ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

——————————————————————————-

22:00 ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ

Την Τετάρτη 26 Απριλίου, δεν θα μεταδοθεί το επεισόδιο με καλεσμένους τους Γιώργο Μαργαρίτη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Λουκία Βαλάση, αλλά το επεισόδιο με καλεσμένους τους Alex Sid, Κώστα Τσίρκα και Πολυξένη Καράκογλου.

Το επεισόδιο θα μεταδοθεί σε επανάληψη το Σάββατο 29 Απριλίου, στις 17:00.

—————————————————————————-

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023
—————————————————————————
22:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
«ΣΤΕΦΑΝΙΑ»  Κ12   W

Δραματική, κοινωνική ταινία, παραγωγής 1967

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης
Φωτογραφία: Νίκος Καβουκίδης
Μουσική: Μίμης Πλέσσας
Σκηνογραφία: Μάρκος Ζέρβας
Μακιγιάζ: Νίκος Ξεπαπαδάκος
Μοντάζ: Πέτρος Λύκας
Παραγωγή: FINOS FILM
Διάρκεια: 92′

Υπόθεση: Η Στεφανία, μια όμορφη και ευκατάστατη κοπέλα, παρασύρεται από τον πατριό της σε μια διεφθαρμένη ζωή και καταλήγει στο αναμορφωτήριο. Κι ενώ είναι αποφασισμένη να αποδράσει, συναντά τον γιατρό Δαπόντε, με τον οποίο είναι ερωτευμένη από τα μαθητικά της χρόνια. Πολύ σύντομα, γίνεται βοηθός του στο ιατρείο του ιδρύματος και του εξηγεί τι της συνέβη με μια επιστολή. Γοητευμένος από την παρουσία της, ο γιατρός της προτείνει να παντρευτούν. Φεύγοντας, όμως, από το αναμορφωτήριο, η Στεφανία δέχεται βίαιη ερωτική επίθεση από τον φύλακα, Αρμάο…

Παίζουν: Ζωή Λάσκαρη, Σπύρος Φωκάς, Λευτέρης Βουρνάς, Σπύρος Καλογήρου, Δέσπω Διαμαντίδου, Τασσώ Καββαδία, Κάκια Παναγιώτου, Ρένα Χρηστάκη, Σούλα Αθανασιάδου, Άγγελος Μαυρόπουλος, Τούλα Λιακοπούλου, Δημήτρης Μπισλάνης, Ηρώ Κυριακάκη, Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Καίτη Τριανταφύλλου, Υβόννη Μαλτέζου, Μ. Γιάννοβιτς κ.ά.

——————————————————————————–